STARTEMBER, Star (C) – Ilmoittautuneet pelaajat

Lisätty kaksi pelaajaa, poistettu yksi pelaaja, korjattu yhden pelaajan luokat.

Kilpailuun tuli odottamattoman paljon pelaajia eli peräti 134. Emme noudata 48 pelaajan ryhmärajoitusta, vaan asia hoidetaan siten, että joko pelataan kolmen pelaajan pooleja joissakin luokissa tai sitten viiden pelaajan pooleja. Jos tämä tuntuu pahalta, voi vielä peruuttaa osallistumisensa. Kello 13.00:n ryhmät voivat myös jatkaa vähän pidempään illalla, koska kello 17.00 ei ole rajana. Lauantainakin löytyy illalla vapaita pöytiä. Sunnuntaiaamuna on tietysti taas vähän hankalaa, koska virolaiset vieraamme tulevat vasta vähän kello 10:n jälkeen paikalle. Mutta nautitaan pöytätenniksestä ja muun pöytätennisväen tapaamisesta!

Jos löydät virheitä tai tiedät, että sinulla on tärkeitä muita menoja, jotka edellyttäisivät minuutilleen pidettyä aikataulua, ilmoita asiasta ystävällisesti tähän email-osoitteeseen: star.kilpailut@gmail.com.

Toivottavasti kaikki ovat tarvittaessa mukana tuomarityöskentelyssä oman poolinsa jälkeen, eivätkä poistu paikalta välittömästi viimeisen oman ottelunsa jälkeen. Näin saadaan pelit sujumaan jouheasti.

Linkki tiedostoon: STARTEMBER_24_25_09_2022_ilmoittautuneet.xlsx

Vastaa