PTS Sherwood järjestää lasten ja nuorten starttikisat Keravalla 10.12.2022

ILMOITTAUTUMISET OVAT YLITTÄNEET 50 HENKEÄ, TÄSTÄ ETEENPÄIN ILMOITTAUTUVAT JOUTUVAT JONOTUSLISTALLE!!! USKOMATONTA, ETTÄ NÄIN KÄVI NÄIN NOPEASTI, MUTTA UUSI PINGISSUKUPOLVI ON TULOSSA ESIIN!

ELI KISAT JA USEITA LUOKKIA LAPSILLE JÄRJESTETÄÄN VARMASTI. ILMOITTAUTUNEILLE LÄHETETÄÄN TARKEMPAA TIETOA KISOISTA LÄHEMPÄNÄ KISÄPÄIVÄÄ.

Kilpailu on tarkoitettu pöytätennisuran alkutaipaleella oleville lapsille ja junioripelaajilla. Ikärajana on enintään 15 vuotta vuonna 2022 täyttävät lapset ja nuoret. Pelaaja on tällä tai viime kaudella aloittanut pelaamisen tai ehtinyt jo hieman pelata kilpailuissa. Kilpailujen rating-rajana on enintään noin 750 pistettä kilpailupäivänä. Pelaajat jaetaan sopiviin ryhmiin kilpailussa taitotasojensa mukaisesti järjestäjän päätöksellä.

Tytöille pyritään järjestämään yksi tai useampi luokka, mikä näyttää hyvin todennäköiseltä alustavan kiinnostuksen perusteella. Jokaiselle lapselle pyritään järjestämään useita otteluita poolimuotoisessa kilpailussa. On mahdollista, että kilpailussa käytetään myös poolien jälkeisiä jatkopelejä. Riippuen poolin osallistujamäärästä, voidaan luokassa soveltaa ”paras kolmesta erästä” tai ”paras viidestä erästä” pelimuotoa. Päätökset luokkajaosta ja pelitavasta kussakin luokassa tekee järjestäjä mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lämpimästi tervetuloa PTS Sherwoodin ensimmäisiin myös ulkopuolisille pelaajille järjestettäviin kilpailuihin!!!!!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

2 thoughts on “PTS Sherwood järjestää lasten ja nuorten starttikisat Keravalla 10.12.2022

  1. Mukavaa kuultavaa! Varmasti hieno tapahtuma osalistujille. Alueen junioritoiminta on tosiaan taas virinnyt, kun tällaisia juniorikilpailuja pystytään järjestämään. Upeaa, PTS Sherwood!

    Onnistuisiko mitenkään ryhmävalokuvan ottaminen osallistujista historiikkia varten? Siitä olisi mukava tunnistaa tuttuja pelaajia vuonna 2047.

    1. Kiitti Arto. Joo, otamme varmasti valokuvia kisasta. Olemme pyytäneet osallistujien vanhemmilta etukäteen luvan valokuvaukseen ja kuvien hyödyntämiseen seuramme ja SPTL:n somessa. Eli riski valokuvaan pääsemisestä on korkea näissä kisoissa.

Vastaa