Jyväskylän hallin avajaiskisojen raportti

Jyväskylän uusi pöytätennishalli otettiin kilpailujen muodossa käyttöön sunnuntaina. Meno hallissa oli mainio koko päivän. Seura sai myös paljon oppia hallin käyttöön seuraavia kisoja varten.

Kilpailuihin osallistui yhteensä 59 pelaajaa, mikä oli hyvin lähellä maksimimäärää. Valitettavasti aamupäivän luokasta jouduttiin pari pelaajaa jättämään poiskin.

Ilahduttavasti puolet pelaajista oli juniori-ikäisiä. Jyväskylän junnujen lisäksi kiitokset osallistumisesta erityisesti Tampereelle, Kuopioon ja Mikkeliin.

Kisojen osalta Jyväskylässä palataan joulukuussa, kun vuorossa ovat koululaisten ja opiskelijoiden SM sekä Jyväskylä Open. Nähdään siis siellä!

Kilpailujen tulokset löytyvät täältä:Avajaiskisat_tulokset.xlsx

Lyhyet raportit luokittain 

   

2 thoughts on “Jyväskylän hallin avajaiskisojen raportti

  1. Tulipa hyvä mieli tästä raportista. Pöytätennis on taas kasvamassa sinne, missä on ollut pitkään hiljaiseloa. Juniorien määrä ilahdutti! Omassa hienossa hallissa on kiva järjestää kilpailuja. Paikasta tulee ison alueen keskus kilpailutoiminnan suhteen! Mieli oli lähteä katsomaan kisaa ja pelaamaankin (SM:ää jäin katsomaan), mutta olihan teillä osallistujia muutenkin. Ehkä Jyväskylä Openiin sitten? Onnea ja menestystä PT Jyväskylän toimintaan jatkossakin!

Vastaa