Vanheimpainilta-kampanja käyntiin, jaetaan kokemuksia

Pöytätennisliitto käynnistää kaikille seuroille vanheimpainilta kampanjan.  Kampanja on hyvin yksinkertainen. Pitäkää seuran junioripelaajille ja heidän vanhemmille yhteinen ilta ja laittakaa siitä kuvan kanssa viestiä Facebookin.  Voit myös lähettää kuvan ja pienen tekstin Taneli Keinoselle niin julkaisemme sen meidän kanavissa. Näin innostamme muita seuroja pitämään vanhempainiltoja ja jaamme myös ideoita toteutuksesta.

Miksi sitten kannattaa järjestää näitä vanheimpainiltoja, eivät pelaajat pelaa ja vanhemmat vain taustalla? Syitä on vähintään kolme. Ensimmäinen syy on, että pelaajien vanhemmat ovat hyvin potentiaalinen ryhmä, josta voi kysyä toimijoita seuraan. Toinen syy on, että heistä löytyy uusia harrastajia. Kolmas syy on, että jos lasten vanhemmat kokevat seuran toiminnan innostavana, niin varmasti myös lapset pysyvät paremmin lajin parissa.

Jokainen seura voi luonnollisesti pitää millaisen vanheimpainillan haluaa. Tässä kuitenkin joitain vinkkejä siitä mitä vanheimpainillassa voisi olla:

-Esitelkää itsenne ja seuran toiminta (ei historiakatsausta)

-Antakaa lasten opettaa vanhemmille mailaote

-Perheiden keskinäistä pelaamista

-Lapset vastaan vanhemmat joukkueottelu

-Rundis

-Jatkon esittely

Pitäkää kuitenkin teidän ”näköiset” vanhempainillat ja laittakaa siitä viestiä muidenkin nähtäväksi!

Taneli Keinonen

Vastaa