Finlandia Open 2016 joukkue/team

Päivitys 9.12 klo 22:00

Japani miesten joukkuekisan voittaja

Miesten joukkuekilpailun loppuottelussa Japanin kakkosjoukkue kukisti saman maan ykkösjoukkueen 3-0. Kolmanneksi sijoittuivat Venäjän ykkös- ja kakkosjoukkueet.

Tulokset: Finlandia-open-team-2016

——————————————————————-

Suomen miesten 3-joukkue Samuli & Toni Soine on edennyt kilpailun kolmannelle kierrokselle ja sitä myöten 16 parhaan joukkoon!

Soineet voittivat Kanadan pitkässä ja tiukassa ottelussa. Ensimmäisessä ottelussa Antoine Bernadet kukisti Samulin 3-2, viides erä 11-9. Suomi kuitenkin kiri rinnalle ja ohi, kun ensin Toni päihitti Marko Medjugoracin 3-1, minkä jälkeen viisieräinen nelinpelikin kääntyi Suomelle. Lopuksi Samuli pelasi vielä kolmannen viisieräisensä ja kukisti Medjugoracin. Näin joukkueottelu päättyi Suomen riemastuttavaan 3-1 voittoon.
Kello 14.30 alkavassa neljännesvälierässä veljekset kohtaavat Luxemburgin joukkueen.

Miesten 1-joukkueen kohtaloksi muodostui tiukka 3-2 tappio Kazakstanille. Miikka O’Connor ja Otto Tennilä piinasivat vastustajiaan pitkään, mutta nelinpeli sekä Miikan kaksinpeli Dias Sarsembayevista jäivät lopulta ainoiksi voitoiksi.

Miesten 2-joukkue kohtasi kovaksi tiedetyn Venäjän 3-joukkueen. Veikka Flemming ja Alex Naumi taistelivat urheasti ja pääsivät lähelle voittoja, mutta tuloksena kuitenkin lopulta 3-0 tappio. Alex hävisi oman kaksinpelissä tiukasti 3-2. Myös nelinpelissä tahkottiin täydet viisi erää, mutta jälleen viimeinen erä kirjattiin Venäjälle.

Naisten 1-joukkue Annika Lundtröm/Anna Kirichenko voitti ensimmäisessä ottelussa Ukrainan kakkosjoukkueen 3-1. Toisella kierroksella Suomen tytöt saivat vastaansa Ruotsin. Annika Lundström nappasi erävoiton Erika Fronthilta, mutta Ruotsin viedessä kaikki muut erät, oli naisjoukkueemme tunnustettava ruotsalaiset paremmikseen.

Naisten 2-joukkue Pihla Eriksson/Sofia Erkheikki hävisi Tanskalle 3-1, ainoa voitto tuli nelinpelissä.

Miesten 3-joukkue jatkaa yhä taivaltaan, muiden suomalaisten joukkuepelit ovat päättyneet.

Päivitys 8.12
Vuoden 2016 Finlandia Open on käynnistynyt Kisakallion urheiluopistolla. Kisat aloitetaan miesten ja naisten joukkuekilpailuilla, mitkä pelataan miesten loppuottelua lukuunottamatta loppuun vielä tämän päivän aikana. Huomenna alkavat kilpailun henkilökohtaiset luokat.

Suomen miesten joukkueet:
1. Miikka O’Connor & Otto Tennilä. 
2. Veikka Flemming & Alex Naumi
3. Samuli Soine & Toni Soine

Suomen naisten joukkueet:
1. Anna Kirichenko & Annika Lundström
2. Pihla Eriksson & Sofia Erkheikki

Kisoja voi seurata sosiaalisessa mediassa Facebookin, Twitterin ja Youtuben kautta, minkä lisäksi Pöytätennisliiton kotisivuille uutisoidaan kisojen tapahtumista.

Tiedottaminen on reaaliaikaisinta Twitterissä, minne suomalaistulokset päivittyvät mahdollisimman nopeasti. Twitteriä voi lukea kuka tahansa, mutta kommentointi edellyttää rekisteröitymistä.

Youtuben livelähetys: https://youtu.be/UJBy2oJixyI
Twitter: https://twitter.com/Pingisliitto
Facebook: https://www.facebook.com/SuomenPoytatennisliittoRy/

Vastaa