Terva-malja GP, OPT-86 (A) – Kilpailukutsu, ilmoittautuminen päättynyt

Kilpailuihin ilmoittautui takarajaan 29.1.2023 mennessä 59 pelaajaa. Jälki-ilmoittautumisen päätteeksi mukana on 62 pelaajaa. Lopullinen ilmoittautumistilanne on alla ja mukana myös viimeisimmät muutokset cup-luokista pooliluokiksi vähäisen pelaajamäärän vuoksi.

La 9.30 (max. 48 pelaajaa)
M-2200 (cup) (4 pelaajaa kun Pekka Ågren jää pois, pelataan luokka 4 pelaajan poolina)
M-1800 (14 pelaajaa)
M-1200 (14 pelaajaa)

La 13.30 (max. 48 pelaajaa)
MK-GP (9 pelaajaa)
Ratingluokka (30 pelaajaa)

La 17.30 (ei rajoitusta)
NK-GP, perutaan
M-2000 (cup) (8 pelaajaa)
M-1550 (cup) (12 pelaajaa)
M-1100 (cup) (4 pelaajaa, pelataan luokka 4 pelaajan poolina)

Su 9.00 (max. 48 pelaajaa)
Juniori GP (25 pelaajaa)

Su 13.00 (max. 48 pelaajaa)
MK (10 pelaajaa)
M-1700 (12 pelaajaa)
M-1300 (14 pelaajaa)
M-900 (7 pelaajaa)

Ruokailut järjestetään ennakkotilausten mukaisesti kuten on kutsussa luvattu. Majoituspaikkoja on tarjolla kaikille jotka ovat majoittumisestaan ennakkoon ilmoittaneet. Ovet aukeavat lauantaina ja sunnuntaina klo 8.00. Paikalla on myös kahvio.

Sunnuntain Kaleva-live ennakko löytyy täältä: https://www.kaleva.fi/kaleva-liven-viikonloppu-lipon-naiset-haastavat-vu/5286088

Lauantaina tarjoilemme kaksi livelähetystä ja sunnuntaina näillä näkymin yhden. Linkit ilmaantuvat OPT-86:n YouTube-kanavalle.

Palaute ja kysymykset: oulunpoytatennis@gmail.com


Tervetuloa Ouluun Ratamotien pöytätennishallille pelaamaan Terva-Malja GP-kilpailuja. Teemme hallille 12 pöydän tilavan layoutin joka mahdollistaa paremmat oleskelu- ja katsomotilat. Jokaiselle pöydälle tulee myös oma erillinen aitauksensa. 12 pöytää rajoittaa osallistujien määriä luokkakohtaisesti kutsussa merkityillä tavoilla. Ilmoittautukaa ajoissa niin pääsette mukaan kilpailuihin. MK-GP ja MK luokissa otamme pelaajat mukaan ratingjärjestyksessä, muissa luokissa ilmoittautumisjärjestys ratkaisee.

Olemme panostaneet tässä kilpailussa erityisesti palkintoihin. Luvassa on rahapalkintoja, lahjakortteja ja tavarapalkintoja. Lisäksi tietysti jaetaan myös asiaankuuluvat pokaalit. Lue tarkemmin kutsusta.

Sunnuntaina kilpailun erikoisuutena Sanomalehti Kaleva tulee tekemään miesten kaksinpelistä ”Kaleva Live” lähetyksen. https://www.kaleva.fi/live

Lähetyksessä kuvataan yksinoikeudella sunnuntain Miesten kaksinpeliä yhdellä pöydällä, Kalevan oman selostajan lisäksi lähetyksessä toimii asiantuntijana järjestävän seuran Teemu Oinas. Lähetys tehdään monikameralähetyksenä.

Järjestävä seura tarjoaa kauempaa tuleville pelaajille väliaikaisen majoitusmahdollisuuden hallilla. Majoitustilaa löytyy isollekin porukalle. Majoituksen voit varata ja maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Tarjoamme kilpailupaikalla pelaajille mahdollisuuden lämpimään ruokailuun. Tämänkin voit varata ja maksaa etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu OPT-86:n MyClubissa. Se vaatii rekisteröitymisen, mutta se on helppoa ja nopeaa. Ilmoittautumisen yhteydessä MyClub luo laskun jossa on eräpäivä päivää ennen kilpailua. Mikäli maksu tapahtuu esim. Smartumilla tai muulla vastaavalla maksuvälineellä, niin sekin onnistuu ilmoittamalla maksusta erikseen järjestävälle seuralle.

Tiedustelut: oulunpoytatennis@gmail.com

Kutsu: OPT-86 Terva-Malja GP 4.-5.2.2023.pdf

7 thoughts on “Terva-malja GP, OPT-86 (A) – Kilpailukutsu, ilmoittautuminen päättynyt

      1. Valitettavasti se toinen potenssi jää saavuttamatta, koska nämä ovat samalla kaupunkilomia. Haluan kävellä Oulun keskustassa, joten majapaikan pitää olla siellä. Toisaalta jopa Narvassa olen luopunut aikoja sitten pöytätennishallimajoituksesta koska mukavuuden tarve on noussut. Oulun hallillakaan ei olisi kai tarjolla yhden hengen huonetta omalla kylpyhuoneella? Vai olisiko?

Vastaa