Naisten leiri 18.-19.2.2023 Ruskeasuolla

Pöytätennisliitto järjestää 18.-19.2.2023 Ruskeasuolla naispelaajien leiripäivät. Ajatus on koota samaan tapahtumaan niin maajoukkueen pelaajia kuin harrastepelaajia, niin kokeneempia pelaajia kuin aivan uusia pelaajia. Luonnollisesti ohjelmaa ja harjoittelua eriytetään. Kootaan kuitenkin kerralla paikalle isompi joukko, joka varmasti antaa toisilleen energiaa!

Leiri sisältää varmasti hyvää harjoittelua. Mitä muuta naisten yhteinen tapahtuma voisi sitten sisältää? Laita meille ehdotuksia, kaikkea ei ehkä toteuteta, mutta kaikki ehdotukset varmasti huomioidaan.

Laita jo nyt päivät kalenteriisi! Varsinainen kutsu ohjelman kera julkaistaan tammikuun alussa.

Tapahtuman suunnittelusta vastaavat Johanna Kaimio ja Taneli Keinonen. Tapahtuman ideoinnissa voi olla siis meihin yhteydessä.

jonnaschuepbach@gmail.com / taneli.keinonen@sptl.fi

Vastaa