Finlandia Open 2016 tulokset kaksinpeli/results, singles

 

Tulokset/ Results <- click here

Koriyama ja Ando parhaat Finlandia Openissa

Japani hallitsi viidettä kertaa Kisakallion urheiluopistolla pelatun Finlandia Openin pöytiä perinpohjaisesti. Miesten kaksinpelin voittaja oli Hokuto Koriyama, joka löi loppuottelussa maanmiehensä Kohei Samben 4-2. Naisten paras oli niin ikään japanilainen Minami Ando. Japani vei täten kaikki Finlandia Openin mestaruudet.

ms-1

Kisan kuudenneksi sijoitettu Koriyama urakoi Kisakalliossa kunnolla, sillä hän pelasi yhteensä peräti 14 kaksinpeliä ja kuusi nelinpeliä ja voitti ne kaikki. Mies oli voittamaton niin kaksinpelissä kuin joukkuekilpailussakin. Loppuottelussa Sambe pisti kampoihin kolme erää ja johti jo 2-1, mutta sen jälkeen Koriayma meni menojaan ja voitti kolme viimeistä erää selvin numeroin.

Naisten kaksinpelissä Venäjän vasenkätinen Antonina Saveljeva rikkoi vahvan japanilaisrintaman ja eteni aina loppuotteluun saakka. Siinä Koriyaman tavoin kaikki Suomessa pelaamansa pelit voittanut Minami Ando oli kuitenkin sekä nopeampi että varmempi. Saveljeva pystyi vain yhteen erävoittoon ja Ando karkasi nopeasti 4-1 voittoon. Ando hävisi koko kaksinpelikisassa vain kaksi erää.

Toni Soine ja Annika Lundström parhaat suomalaiset

Toni Soine oli parhaana suomalaisena miespelaajana 59. kun Finlandia Open päättyi suomalaisten osalta lauantaina. Naisissa Annika Lundströmin sijoitus parhaana kotimaisena pelaajana 32. Kisat päättyvät sunnuntaina.

Suomalaisten lopulliset sijoitukset:

Toni Soine 59
Miikka O´Connor 62
Alex Naumi 65
Otto Tennilä 71
Samuli Soine 77
Veikka Flemming 83
Veeti Valasti 92
Matias Ojala 95
Jani Jormanainen 98
Peiman Moradabbasi 100
Arttu Pihkala 112
Pedram Moradabbasi 119
Esa Miettinen 122

Annika Lundström 32
Anna Kirichenko 52
Pihla Eriksson 56
Luo Yumo 66
Sofia Erkheikki 75

Olah toipuu leikkauksesta

Suomen ykköspelaaja Benedek Olah tuli Kisakallioon perjantaina suoraan sairaalasta. Torstai-iltana ortopedi Oliver Michelsson ja käsikirurgi Outi Nieminen poistivat Olahin vasemmasta jalasta Mortonin neurooman eli hyvälaatuisen hermokasvaimen ja vapauttivat yhden hermopinteen.

– Olo on helpottunut, sillä nyt selvisi, että jalassa oli kunnon ongelma. Lepo ei siihen olisi auttanut. Kuitenkin selvitin kunnialla sekä olympialaiset että EM-kisat, joten tehdyt ratkaisut vaikuttavat täsmälleen oikeilta. Treenit alkavat taas noin kuukauden kuluttua.

wp_20161209_08_37_22_pro

Suomalaisten lopulliset sijoitukset:

Toni Soine 59
Miikka O´Connor 62
Alex Naumi 65
Otto Tennilä 71
Samuli Soine 77
Veikka Flemming 83
Veeti Valasti 92
Matias Ojala 95
Jani Jormanainen 98
Peiman Moradabbasi 100
Arttu Pihkala 112
Pedram Moradabbasi 119
Esa Miettinen 122

Annika Lundström 32
Anna Kirichenko 52
Pihla Eriksson 56
Luo Yumo 66
Sofia Erkheikki 75

Vastaa