Mestaruussarja 21.-22.1.2023, Oulu – tulokset ja joukkueiden kommentit

Pöytätenniksen Mestaruussarjan kierrokset 8-11 pelattiin viikonloppuna Oulussa.

Lauantai 21.1.2023

Kierros 8

PT Vantaa – TIP-70 2-5
PT Koski – KoKa 0-5
OPT-86 – PT 75 4-3
TuKa – PT Espoo 1-5

Kierros 9

PT Espoo – OPT-86 5-2
PT 75 – TuKa 3-4
KoKa – PT Vantaa 5-0
TIP-70 – PT Koski 5-2

Sunnuntai 22.1.2023

Kierros 10

OPT-86 – TIP-70 5-2
TuKa – KoKa 5-1
PT Vantaa – PT 75 2-5
PT Koski – PT Espoo 0-5

Kierros 11

TIP-70 – TuKa 2-5
KoKa – OPT-86 5-1
PT 75 – PT Koski 5-2
PT Espoo – PT Vantaa 5-1

11 kierroksen jälkeen PT Espoo (kuvassa Arttu Pihkala, Aleksi Räsänen ja Toni Soine) johtaa sarjaa ilman pistemenetyksiä. Aleksi Räsänen on voittanut kaikki pelaamansa 21 ottelua eräsuhteella 63-19. Kierrokset 12-14 pelataan 4.3. Tampereella, neljän joukkueen lopputurnaus ja sarjakarsinnat 22.4. Helsingissä.

Sarjataulukko, tulokset ja tilastot

Joukkueiden kommentit

Aleksi Räsänen, PT Espoo: ”Täyden 12 pisteen viikonloppu. Pieniä herpaantumisia tiimiltä tuli, mutta joukkueena päästiin koko potin makuun. Järjestelyt sujuivat Oululta erinomaisesti, ja halli on kotoisa.”

Riku Autio, Kosken Kaiku: ”Lauantai sujui ilman tappioita ja tuloksena 5-0 voitot PT Koskesta ja PT Vantaasta. Sunnuntaina aamu alkoi tahmeasti, kun hävittiin TuKa:lle 1-5, muutama tiukka viisieräinen kääntyi tällä kertaa vastustajalle. Tämä peli saatiin kuitenkin hyvin nollattua ja herättiin taistelemaan pisteistä viimeiseen peliin OPT-86:tta vastaan, josta tuloksena maukas 5-1 voitto. Viikonlopun tuloksena tärkeät 9 pistettä taistelussa paikasta lopputurnaukseen. Kiitos Oululle järjestelyistä, jotka sujuivat erinomaisesti ja lisäksi kahviosta plussaa.”

Esa Kanasuo, PT Koski: ”PT Kosken pelit olivat ihan hyvät. Sarjakierroksella tuli kovat joukkueet vastaan ja viikonlopun saldo oli pistemahdollisuudet nelureilla TIP-70:n ja PT-75:n joukkueista. Nelurit kuitenkin vastustajille ja nolla sarjapistettä PT Koskelle.”

Tuomas Perkkiö, OPT-86: ”Ihan hyvä saldo, kaksi voittoa, kaksi tappiota. Pitkästä aikaa kotona pelattu kierros oli hieno kokemus joukkueelle. Koronan takia kaksi edellistä kotiturnausta peruttiin. Lisäksi pelattiin ensimmäistä kertaa Ratamon hallissa. Toivoimme pääsyä kakkoseksi sarjataulukossa, mutta viimeisen pelin KoKa-tappio vesitti toiveet. Kuitenkin hienot voitot PT 75:stä ja TIP-70:stä.”

Samuli Soine, TIP-70: ”Emme saaneet turnaukseen parasta kokoonpanoa ja valitettavasti tuloksena oli vain kuusi pistettä.”

Samuli Soine, PT Vantaa: ”Hyviä yksittäisiä voittoja jokaiselle, vaikka sarjapisteitä ei tullut.
Järjestelyt sujuivat moitteettomasti ja uusia palloja tuli selvästi vähemmän, kun oli omat laarit.”

Sami Hattunen, PT 75: ”Lauantain tärkeistä peleistä OPT-86:tta ja TuKa:a vastaan tuli karvaat 4-3 tappiot, vaikka mahdollisuudet voittoihinkin olisi ollut. Sunnuntailta saatiin ”pakolliset” kuusi pistettä, joten toivoa lopputurnaukseen pääsemisestä voi vielä elätellä. Se tosin vaatii täydellistä onnistumista viimeisessä turnauksessa Tampereella.”

kommentteja päivitetään…


Info

Tervetuloa Ouluun pelaamaan ja katsomaan pöytätenniksen Mestaruussarjan kierroksia 8-11. Pelit aloitetaan lauantaina 21.1.2023 klo 13.00 ja sunnuntaina 22.1.2023 klo 11.00. Hallin ovet aukeavat 1.5 h ennen pelien alkua. Pelipaikkana toimii Ratamotien pöytätennishalli, jonne teemme turnausviikonloppua varten kahdeksan pöydän tilavan pöytälayoutin ja asianmukaiset katsomotilat. Pelipaikalla on pienimuotoinen kahvio, joka on Mestaruussarjan joukkueille maksuton.

Turnauksen ylituomarina toimii Seppo Hiltunen. Turnauksen pelipallo on Andro Speedball 3* valkoinen.

Tiedustelut: oulunpoytatennis@gmail.com

 

Vastaa