Kevään startti, Star (C) – Ilmoittautuneet pelaajat

Pieniä korjauksia ja muutoksia

Kilpailu osoittautui mahdottoman suosituksi. Pelaajia on 138 ja enemmänkin olisi ollut tulossa, mutta ei voinut enää ottaa. Ei tätäkään määrää olisi voinut ottaa, mutta olin Kosken Maljassa viikonlopun ja sunnuntaina tuli melkein 80 pelaajaa. Ei voinut seurata tilannetta! Lauantaina siis paukkui pahasti 48 pelaajan ryhmäkohtainen raja. Jos siitä olisi pitänyt kiinni ja ollut ottamatta pelaajia sen rajan jälkeen, 40 pelaajaa olisi pitänyt pudottaa pois. Se olisi taas tuhonnut monet kuljetukset ja varmaan klo 17:n nelinpelit.

Niinpä tehdään niin, että kaikki listalla olevat pääsevät mukaan, mutta lauantaina pelataan kaikki kaksinpeliluokat kolmen pooleissa, joista kaksi parasta pääsee jatkoon. Muutama neljän poolikin tietysti on.  Vaihtoehtona oli tosiaan tuo 40 pelaajan tiputtaminen, joka osoittautui aivan mahdottoman hankalaksi tehtäväksi. Sunnuntaikin on ihan täysi, mutta silloin voidaan pelata isommissa pooleissa.

Annetaan siis pelaajien päättää. Jos ette halua osallistua, koska lauantain luokat pelataan kolmen pooleissa, ilmoittakaa se mahdollisimman pian. Jos se ei käy monelle, voidaan osittain päästä neljän pooleihin.

Tällä tavalla hoituu myös sairastumisia varten pidettävä jonotuslista. Taudithan pyörivät Suomessa, joten varmaan peruutuksia tulee paljon. Silloin riittää uudelleen arpominen. Ei tarvitse tavoitella jonotuslistalla olevia pelaajia.

Ilmoittakaa ystävällisesti virheistä tai osallistumisen peruuttamisista sähköpostilla: star.kilpailut@gmail.com .

Linkki tiedostoon: Kevään_startti_14_15_01_2023 _ilmoittautuneet.xlsx

Vastaa