Taustavoima 2022: Jarmo Siekkinen

Pöytätenniksen vuoden 2022 Taustavoima-palkinnon saa vantaalaisen TIP-70:n pitkäaikainen puheenjohtaja ja pingiksen puuhamies Jarmo Siekkinen. Lämpimät onnittelut!

Urheilugaalan Taustavoima -palkintoluokka on uudistettu. Kaikilla urheilun lajiliitolla/järjestöllä on ollut mahdollisuus oman valintaprosessinsa kautta nimetä Urheilugaalassa palkittavaksi Taustavoima. Näiden tärkeiden ja mittaamattoman arvokkaiden ihmisten työpanos ja rooli ovat vaikuttaneet lajin kehittymiseen tai he ovat olleet ratkaisevassa roolissa lajin menestymisen takana tai heidän pyyteetön pitkäjänteinen työnsä on ollut merkittävää muulla tavoin lajin ja sen urheilijoiden menestyksen ja elinvoimaisuuden varmistamiseksi.

Jarmo Siekkinen on toiminut mm. seuraavissa pöytätennikseen liittyvissä tehtävissä:

  • Yleisseuran lajijaoston sekä myöhemmin lajin erikoisseuran puheenjohtajana yli 40 vuoden ajan. Viimeiset 12 vuotta TIP-70:n puheenjohtajana.
  • SPTL:n valiokunnissa ja hallituksessa yhteensä yli kolme vuosikymmentä, hallituksessa varapuheenjohtajana kolmelle eri puheenjohtajalle. Varapuheenjohtaja-aikana liiton edustajana Suomen Olympiakomitean valtuuskunnan toiminnassa.
  • SPTL:n Uudenmaan piirin puheenjohtaja yli 10 vuoden ajan.
  • Pöytätennis-lehden päätoimittaja runsaat kymmenen vuotta.
  • Mukana eri rooleissa järjestämässä Suomen Pöytätennisliiton kansainvälisiä tapahtumia (mm. Finlandia Open, Finlandia Junior Open, veteraanien EM).

 

4 thoughts on “Taustavoima 2022: Jarmo Siekkinen

  1. Loistavaa Jarmo! Onnittelut menivät aivan oikealle miehelle. Jatketaan tästä hyvää yhteistyötä pääkaupunkiseudun pingiksen eteenpäinviemisessä. Pöytätennis vie onneen ja menestykseen!

Vastaa