STARPRING, Star (C) – Kilpailukutsut

Jos olet tulossa STARPRINGiin, ilmoittaudu mahdollisimman ajoissa, koska tällä kertaa pidetään kiinni yhden luokan 16 pelaajan maksimikoosta tai ryhmän 48 pelaajan maksimikoosta. Hieman enemmän voidaan kuitenkin ottaa, jos joissakin luokissa pelataan viiden pelaajan pooleissa. Tuskin samaa ryntäystä nähdään kuin Kevään startissa pelkästään talvilomien vuoksi mutta kuka tietää.

Mukana on jälleen nelinpelit. Mutta jos joku halua pelata lauantai-iltana kuitenkin kaksinpeliä, ohjelmassa on myös pari kaksinpeliluokkaa klo 17:n ryhmässä.

Koska olen joutunut selittämään asiaa monelle pelaajalle , lomakkeella on nalkutusvarmistus, johon on on pakko kuitata myöntävästi.

”Tiedän, että minun pitää tuomita yksi jatkokaavion ottelu, joten en poistu salista heti viimeisen poolipelini tai jatkokaaviotappioni jälkeen. Tarvittaessa tulen kysymään toimitsijapöydältä, voinko tuomita vai voinko lähteä.”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Vastaa