2-divisioona 2023/2024 – lohkojaot muodostettu

Päivitys 12.7.2023
2B-lohkon miniturnaus pelataan lauantaina 4.11.2023.
Päivitys 11.7.2023
Boom siirtyy 2B lohkoon. 2B lohkossa pelataan miniturnaus neljän joukkueen kesken 30.9.2023. Tarkemmat lohkojaot julkaistaan täällä kaikista sarjoista samanaikaisesti.
Päivitys 5.7.2023
PT-Jyväskylä oli tehnyt ilmoittautumisen väärin ja kun heidät on nyt siirretty turnauslohkoon niin tilanne on se että 17 joukkuetta haluaa ehdottomasti pelata turnauslohkoissa. Yhden pitää nyt nöyrtyä viikkopeleihin ja ehdokaslista on alla:
TIP-70 5
Maraton
Wega 5
Boom
PT Espoo 4
B-lohkosta ei siis tehdä turnauslohkoa. Annan nyt sunnuntaihin 9.7.2023 asti aikaa vapaaehtoisen löytymiselle, jos ei löydy niin sarjajaosto tekee valinnan joukkueiden puolesta.
2-divisioonassa on näemmä kinkkinen tilanne jälleen kerran. Meidän pitäisi löytää kaksi joukkuetta jotka siirtyvät turnauslohkoista viikkopeleihin ja olen listannut kandidaatit tähän alle:
TIP-70 5
Maraton
Wega 5
Boom
PT Espoo 4
Kaikki viisi joukkuetta ovat ilmoittautuneet ehdottomasti turnauslohkoon ja luopuvansa peleistä mikäli siirto viikkolohkoon tulee.
Mikäli tuo solmu ei aukea millään, niin voimme luoda 2B-lohkosta syksyksi turnauslohkon. Viikkolohkoissa on neljä joukkuetta jotka voivat tarvittaessa pelata turnauslohkossa. Selvitetään voisiko 2A pelata keskenään jopa koko kauden loppuun viikkopeleinä ja 2B turnauksina. Näin ei muodostettaisi 2AB-jatkolohkoja kevääksi ollenkaan. Jos jatkolohkot pitää perustaa (säännöissä muistaakseni lukee näin), niin sitten niissä on keväällä hieman turnauspelejä ja myös viikkopelejä.
Alla 2-divisioonan ne joukkueet jotka voivat ilmoittautumisen perusteella pelata myös turnauslohkossa eli olisivat tyrkyllä tähän 2B-lohkoon:
LPTS 2
TIP-70 3
TIP-70 4
BK
Ilmoitelkaapa kantanne mahdollisimman pian. Menemmekö suoraan 2B-lohkon osalta turnauslohkoon?
Vastaukset mieluusti jo tämän viikonlopun aikana eli sunnuntaihin 2.7.2023 mennessä.
Tämä sama viesti on lähetetty joukkueiden yhteyshenkilöille.

2 thoughts on “2-divisioona 2023/2024 – lohkojaot muodostettu

  1. Kolme kakkosen joukkuetta on ilmoittautunut ”Ensisijaisesti turnauslohkoon (sarjalohko toissijaisesti)”. Eikö olisi helpompaa siirtää noista kaksi viikkolohkoon, jolloin olisi 16 joukkuetta sekä viikko- että turnauslohkoissa? Tällöin ei minkään joukkueen osalta tarvitsisi mennä vastoin ”ehdotonta” ilmoittautumista eikä tulisi myöskään ongelmia jatkolohkojen kesken.

    1. Kyseessä ovat TuPy, LPTS ja PT-Helsinki 2. Näistä viimeiseksi mainittu olisi toki hyvä kandi siihen mutta maantieteellisillä perusteilla en ole sen kannalla että viikkopelejä pelataan Turussa tai Lahdessa. En edes usko että TuPy:n ilmoittautuminen on tehty tässä mielessä oikein. Veikkaan että turkulaiset eivät mielellään reissaa Helsinkiin pelaamaan yksittäisiä otteluita.

      Toki jos solmu on oikein tiukka niin voidaan miettiä LPTS:n sijoittamista viikkopeleihin.

Vastaa