Pohjois-Pohjanmaan PM-kilpailut, OPT-86 (B) – info

Jälki-ilmoittautuneena mukaan tuli vielä muutama pelaaja, pelaajia yhteensä 55 kpl. Tasoitusnelinpeliluokassa on mukana 17 paria, voittajaparille siis 170€.

Teemme hallille kilpailua varten 12 pöydän 100% aidatut erilliset pelialueet. Kilpailuissa on kahvio. Järjestämme kilpailuista kaksi livestreamia OPT-86:n YouTubessa. Nähdään Ratamotiellä lauantaina!


Kilpailuihin on ilmoittautunut määräaikaan mennessä 51 pelaajaa. Kiitos kaikille. Määrä on hyvä ja järjestäjä on tyytyväinen. Jälki-ilmoittautuminen 5€ lisähintaan on nyt auki 24.8.2023 asti. Sen jälkeen kilpailuihin ei pääse enää mukaan. Kilpailut viedään läpi uudella WebWelho ohjelmistolla.

Tasoitusnelinpeliluokassa on nyt mukana 15 paria, voittajapari kuittaa itselleen tällä osallistujamäärällä mukavan 150€ potin.

Ilmoittautuminen: https://opt-86.myclub.fi/flow/events/5747969
Ilmoittautuneet: https://bit.ly/3QyOGfm

Lisää informaatiota kilpailuista on tulossa vielä lähempänä viikonloppua.


Pohjois-Pohjanmaan pingiskausi korkataan perinteisesti Pohjois-Pohjanmaan avoimilla piirinmestaruuskilpailuilla. Ohjelmassa on tuttuakin tutummin ja perinteisemmin kaikki luokat junioriluokasta, M-1100 luokan kautta miesten avoimeen kaksinpeliin. Lisäksi tuomme takaisin mukaan viime vuosina ohjelmasta puuttuneen tasoitusnelinpelin. Palkintoina hienot pokaalit kaikissa luokissa ja lisänä miesten kaksinpelin voittajalle 50€ lahjakortti S-ryhmän liikkeisiin Suomessa. Tasoitusnelinpelissä voittajapari nappaa itselleen 50% koko luokan ilmoittautumismaksujen summasta.

Kutsu: OPT-86 Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruuskilpailut 26.8.2023.pdf

Ilmoittautuminen alkaa 1.8.2023 ja päättyy 20.8.2023. 21.8.2023 alkaen tehdyistä jälki-ilmoittautumisista ilmoittautumismaksuun lisätään 5€ / pelaaja. Mikäli sinulla on ongelmia rekisteröityä MyClubiin tai et halua tehdä sitä itse, niin voit ilmoittautua kilpailuihin lähettämällä nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi meille sähköpostitse oulunpoytatennis@gmail.com Luomme sinulle MyClub tilin ja lähetämme laskun.

Ilmoittautuminen: https://opt-86.myclub.fi/flow/events/5747969
Ilmoittautuneet: https://bit.ly/3QyOGfm

Tervetuloa Ouluun Ratamotien pöytätennishallille pelaamaan piirinmestaruuksista!

 

Vastaa