Tampere GP, PT 75 (A) – Kilpailukutsu

Tässä kutsu Tampereen kisoihin: Kutsu_TGP_2023.pdf

Ilmoittautuminen on jälleen tuon ns uuden järjestelmän kautta. Toivottavasti ilmoittautumiset sujuvat suuremmitta ongelmitta.

Tällä hetkellä rating-tietojen siirto järjestelmän käyttöön ei tapahdu automaattisesti ja ne siirretään ensi viikolla, kun leikkuripäivä on ohi. Leikkuripäivähän on jo 19.8. Tämä ei estä ilmoittautumista.

Tervetuloa Tampereelle kisaamaan!

PS. Olen itse poissa kuvioista tässä muutaman päivän mutta puran sähköpostit ym ensi viikolla.

7 thoughts on “Tampere GP, PT 75 (A) – Kilpailukutsu

 1. Ilmoittautumislinkit eivät tunnu toimivan Chromella Windows-ympäristössä. Sekä lauantain että sunnuntain ilmoittautumislinkeistä tulee vain herja:
  Error thrown
  Call to a member function prepare() on null

  Edgella toimii kyllä.

  1. Minä ilmoittauduin Chromella Windowsissa ja kävin äskettäin kokeilemassa systeemiä vielä kerran ja toimi ihan hyvin. Hyvä näistä on raportoida niin ehkä selviää jatkossa mikä on syynä. Toisella selaimella kokeilemista ei kaikki hoksaa kokeilla.

 2. Jos haluaa katsoa ilmoittauneiden nimiä, tulee edelleen tämä ilmoitus:

  ”Error thrown
  Call to a member function prepare() on null”

  Ei ole ehkä hyvä asia kilpailuiden markkinoinnille. Vai toimiiko linkki kaikilla muilla?

  1. Eikun minähän sekoilin. SIis eihän kutsussa olekaan mahdollisuutta katsoa osallistujia suoraan vaan pitää klikata ”Ilmoittautumiset” -linkkiä, ja sieltä sitten löytyy luokkaa klikkaamalla. Mutta saman huomasin kuin Vesa. ”Error thrown
   Call to a member function prepare() on null” on tuloksena, jos klikkaa sitä linkkiä. Microsoftin Edgellä linkki toimii, mutta ei näemmä Google Chromella, jonka versio on 109.0.5414.149.

 3. No nyt alkaa selvitä!

  Toimii minullakin, kun käytän eri Google-tiliä Google Chromessani tai Incognito-tilaa! Jotenkin varsinaiseen Gmail-tiliini on kiinni joku ominaisuus, joka tämän aiheuttaa. Vaikka minulla ei ole mitään laajennuksia, kun Ad Blockerinkin poistin kokeeksi. Olen aiemmin havainnut myös erään toisen tähän liittymättömän toimimattomuuden, jota ei esiinnyt toisella Gmail-tilillä.

  Siis se Gmail-tili siellä oikeassa yläkulmassa.

Vastaa