Syksyn startti, Star (B) – Arvonnat

Starin kauden kisoissa pelataan taas kauden parhaan pelaajan tittelistä viime kauden tapaan. Kaikki yhdeksän kilpailua ovat laskennassa mukana

Lauantain MN-luokassa Jimi Koivumäen pariksi vaihdettu Sami Taive.

Jos heittää mailan pahasti, ei saa sinä päivänä ”kauden parhaan pelaajan” pisteitä mistään luokasta. Päivän pelit päättyvät myös siihen.

Noudatetaan taas sitä käytäntöä, että jos toisen pöydän pallo tulee selän taakse aitausten luokse, peliä ei keskeytetä vaan pallo pelataan loppuun. Toisen pöydän pelaaja myös odottelee pallon päättymistä ja hakee vasta sitten pallon. Uusi pallo otetaan tietysti, jos pallo tulee jalkoihin tai pelaajan ja pöydän väliin.

Lauantain arvonnat

Arvottu uudelleen M-800 poisjäännin vuoksi.
Arvottiin nelinpelit uusiksi, koska Pate Ikolan ratingiksi arvioidaan ”vajaa 1300” eli 1299. 

Oman laskelmani mukaan Aleksi Ikolan rating ei ole pudonnut alle 1800:n, joten hän ei voi näillä näkymin pelata M-1800-luokkaa. Sen sijaan Pate Ikolan rating on pudonnut noin 1300:aan, joten hän voi pelata M-1400-luokassa.

Muutamissa luokissa on pooleja, jotka kiertävät pöydältä pöydälle kaaviossa olevassa järjestyksessä. Pöydän varsinaiset ”omistajat”: älkää hermostuko, vaikka välillä joudutte keskeyttämään poolienne pelit, kun väliin tulee toisen poolin pelaajat.

Linkki tiedostoon: Syksyn_startti_02_03_09_2023_arvonta_lauantai_SPTL.xlsx

Sunnuntain arvonnat

Linkki tiedostoon: Syksyn_startti_02_03_09_2023_arvonta_sunnuntai_sptl.xlsx

Vastaa