Tampere GP -kisat

Ilmoittautumisia on tullut erittäin mukavasti. Rating-uudistus on aiheuttanut meille pikku haastetta myös kisanveto-ohjelmiston puolella, joiden vuoksi ilman rating-arvoa ilmoittautuneille on käsin pitänyt lisätä rating, jotta olisivat tulleet näkyviin. Nyt kun ohjelmistoa mukautetaan rating-uudistukseen, niin muutama rating saattaa taas kadota näkyvistä (seurasiirrot ja uudet pelaajat). Päivitys: Tämä pitäisi olla nyt ratkaistu, ja osallistujat taas näkyvillä. Jos ei toimi, niin sivu pitänee ladata uudestaan. Uusille ilmoittautujille rating näyttää tosin nyt nollaa, joka korjataan kyllä.

Nyt julkaistu GP-ohje velvoittaa ilmoittamaan MK GP:n ja NK GP:n finaalien aikataulut. Teemme tämän kun ilmoittautuneiden määrät on selvillä. NK:n järjestäminen toisaalta vaatii vielä neljännen osanottajan. MK:ssa osallistujia on erittäin hyvin.

Juniori GP tullaan julkaistun ohjeen mukaan järjestämään rating-luokkana. Tarkempaa infoa tästäkin kun ilmoittautumiset on ohi.

Lauantain klo 13 starttiryhmä on ylitäysi jo nyt, mutta toisaalta päivän viimeinen ryhmä on aika pieni. Jos tilanne säilyy nykyisen laisena, niin rating-luokkaan voidaan ottaa enemmän kuin kiintiön mukainen määrä pelaajia, mutta pelit kestävät kauemmin. 

 

Vastaa