Uuden ratinglistan julkaisu 23.9.2023

Edit: BC-SM kisakutsussa leikkuripäivä on esitetty vanhalla tavalla. Joten siinä mainittu 24.9 leikkuripäivä kohdistuu 17.9 listaan. Kisakutsuun pitäisi muuttaa kyseinen päiväys.

23.9.2023 julkaistiin uusi rating-lista. Sen löytää täältä:
https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=7344 ratingpäivän listauksesta päiväyksellä 17.9.2023.

Kilpailukutsussa oleva leikkuripäivä kohdistuu nyt listan nimessä olevaan päiväykseen eikä tarvitse välittää koska lista on julkaistu.Eli kun kun kilpailukutsussa on leikkuripäivänä 17.9.2023, niin juuri tuo lista on oikea, missä päiväyksenä on tuo 17.9.2023.

Tällä hetkellä listaa julkaistaan kuuden päivän viiveellä, mutta mikään ei estäisi julkaisua vaikka samana päivänä, jos kaikki ottelut on jo syötetty kyseiseen päivään saakka.

Muutokset valikossa on muutokset edellisestä julkaistusta listasta tähän listaan. Kilpailut kohdasta, kun klikkaa kilpailujen määrää, esimerkiksi ensimmäisenä olevan Konsta Leppäsen kohdalla 10/101 kohdasta, kun klikkaa sitä 10 numeroa, niin avautuu Konstan pelit. Siinä on kaikki ne pelit, mitä on pelattu edellisestä julkaisusta tähän.

Leppänen Konsta ja Hämäläinen Niko Tullaan myös laittamaan siirtymävaiheen pelaajiksi.

Jatkossa julkaistaan ratingjulkaisun yhteydessä myös tällainen artikkeli, jossa sitten on jotain lisäinfoa tarvittaessa.

Kysymykset jori.haataja@outlook.com

Vastaa