Hieno ison kilpailun tunnelma ja pöhinä Tampere GP:ssä!

Oli komea näky seurata lauantaiaamuna alkulämmittelytohinaa 20 pöydällä. Pitkästä aikaa koki oikein ison kilpailun tunnelmaa. Sellaista tunnelmaa tarvitaan muulloinkin kuin Finlandia Openissa niin, että tavallinenkin pelaaja voi sen kokea. Hieno homma, että Vuorekseen mahtuu katsomosta tinkimällä viisi pöytää rinnakkain neljän metrin laarileveydellä ja neljä sellaista pöytäriviä. Pöytiä oli siis 20.

Alla oleva nopeasti kuvaamani Instagram-videoni on saanut huomiota ympäri maailmaa. Voimme olla sen antamasta näystä ylpeitä, koska niin hieno sali ei ole ollenkaan tyypillistä maailmalla. Taisi olla juuri Vuores, jota eräs saksalainen kerran ihaili sanoen, ettei heillä pelata niin hienoissa paikoissa. Kyllähän tuo pöhinäkin oli kerrassaan hienoa ihan pelaajanakin. Sen seurauksena jäi tietysti paljon sellaista näkemättä, jonka normaalisti olisi nähnyt.

Isot kiitokset näin pelaajana PT 75:n talkooväelle, vaikka raskain työ eli pöytien siirtäminen olikin kai aika pienen porukan vastuulla lempeästi sanottuna. Jatkopeleissä oli omat tuomarit ja kaikki rullasi hyvin. Buffetti oli myös hyvä ja edullinen!

Lisäys: PT 75 tuli luoneeksi toivottavasti pysyvän merkkitapahtuman. Tätä me tarvitsemme!

Vastaa