Tampere GP ohi – PT 75 kiittää

Tulokset ovat pokaalinäytössä. Ja kisa muutenkin käyty. Pientä viilauksen varaa ehkä siellä-täällä, mutta pääosin olemme saaneet positiivista palautetta. Erittäin hyvin saatiin pelaajat liikkeelle huippupelaajista alimpiin luokkiin. Erittäin positiivinen oli myös nuorten pelaajien osanotto maan eri kolkista, juniorihuipuista aloitteleviin. Kisoissa nähtiin monia nousevia hyvässä kehitysvaiheessa olevia junioripelaajia. 

Lauantai oli haastava suuren pelaaja- ja luokkamäärän vuoksi, ja jouduimme varsin poikkeuksellisiin järjestelyihin rating-luokan kanssa, kun pooleja oli enemmän kuin pöytiä. Pelaajat ymmärsivät kuitenkin tilanteen hienosti ja pöytien käytön vuorottelu onnistui heiltä esimerkinomaisesti – siitäkin suuret kiitokset. Järjestävän seuran talkooväki oli saatu hienosti liikkelle, kiitos siitä tälläkin foorumilla.

Pari tilastoa vielä. Kisoihin osallistui 130 pelaajaa. Omien tilastojen mukaan lauantaina oli 194 ns. starttia eli joku pelaaja tai pari on aloittanut luokan. Sunnuntaina taas starttien lukumäärä oli 111 omissa tilastoissa. 

Hieman löytötavaraakin on, jopa pari pokaalia etsii vielä omistajaansa.

Eli kiitokset kaikille vielä kerran. Näillä näkymin ensi vuoden syksynä pelataan samoissa merkeissä. 

Vastaa