Uusi ratinglista julkaistu 30.9.2023

30.9.2023 julkaistiin uusi rating-lista. Sen löytää täältä:

https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=7344
päiväyksellä 24.9.2023.

Kilpailukutsussa oleva leikkuripäivä kohdistuu nyt listan nimessä olevaan päiväykseen eikä tarvitse välittää koska lista on julkaistu. Tällä hetkellä listaa julkaistaan kuuden päivän viiveellä, mutta mikään ei estäisi julkaisua vaikka samana päivänä, jos kaikki ottelut on jo syötetty kyseiseen päivään saakka.

Ja edelleen on se sama sääntö käytössä, että jos kilpailukutsun leikkuripäivä ei ole täysin sama kuin julkaistun listan päiväys, niin oikeaa listaa etsitään menneiyyteen päin eikä tulevaisuuteen. 24.9 lista kattaa siis ne kilpailut joissa leikkuripäiväksi on merkitty jotain väliltä 24.-30.9.

Kysymyksen jori.haataja@outlook.com

Vastaa