22.10.2023 ratinglista julkaistu

22.10.2023 ratingpäivän lista on 22.10.2010 leikkuripäivän lista.

22.10.2023 päiväyksen listaa käytetään myös niihin kilpailuihin, joiden leikuripäiväksi on merkitty 23.-28.10.2023 välillä oleva päiväys

Julkaistut ratinglistat löytyvät täältä:
https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=7344

Uudessa ratingissa pyritään ottamaan myös ulkomaalaiset normaaliin ratinglaskentaan mukaan. Niillä on usein rating pielessä, kun tulee ensimmäiset päiväratingit tulosten julkaisun jälkeen. Niistä voi halutessaan ilmoittaa, niin tulevat varmasti huomioiduksi.
Vaikkapa Bo-Göte Palmqvist osallistui jo kauden alussa pariin kilpailuun ja hänet huomattiin vasta nyt ja nostettiin 1110 rating 1400 pisteeseen.

Ja ulkomaalaisten ratingit kilpailuja varten katsotaan nykyään myös ratinglistoista ja tuo ylläpitämäni lista ratinglaskujen ulkopuolella olevista ulkomaalaisista lopetetaan. Jätän sen nyt sivuille, mistä sen halutessaan löytää vaikka hakemalla ”ratingin ulkopuoliset ulkomaalaiset”. Lisään siihen huomautuksen ettei sitä päivitetä eikä siitä kannata katsoa tasoa kuin siinä tapauksessa ettei mitään muutakaan ole käytettävissä.

Kysymyksen jori.haataja@outlook.com

Vastaa