Raimo Nuutinen on poissa

Jyväskylän pöytätenniksen menneen vuosituhannen voimahahmo ja ikämiespöytätenniksen moninkertainen SM-voittaja Raimo Nuutinen on kuollut Jyväskylässä 86-vuotiaana ja monien pitkällisten sairauksien uuvuttamana. ”Nuuta” poistui taivaallisille pelikentille tänään aamupäivällä.

Rami oli maamme viimeinen ns. kovan mailan plokkari, jonka alakierrepuolustus oli parhaimmillaan todella varmaa. Hän kiersi monet veteraanien kansainväliset arvokisat ja kuului parhaimmillaan maan 30 parhaan pelaajan joukkoon. Nuorempana Rami pelasi myös lentopalloa.

Veturinkuljettajana elantonsa ansainnut Rami ehti edustaa mm. Jyväskylän Nousua, PT 75:tä ja Tikkurilan Lohia. Allekirjoittaneelle hän oli tärkeä harjoitusvastustaja Jyväskylässä opiskellessani. Monet kahvit ja autokilometrit jäin velkaa.

Pöytätennisväki ottaa osaa omaisten suruun.

One thought on “Raimo Nuutinen on poissa

Vastaa