Liiton 85-vuotisjuhla la 2.12.2023 klo 14

Päivitetty 17.11.2023 klo 10 majoituksiin deadline ja yhden hengen huoneiden hinta.

Pöytätennisliiton 85-vuotisjuhla järjestetään lauantaina 2.12.2023 Kisakalliossa klo 14 alkaen. Juhlan kesto on noin kaksi tuntia. Tervetulleita ovat kaikki suomalaiset pöytätennisihmiset! Juhlaan osallistuminen on ilmaista.

Samana viikonloppuna Kisakalliossa järjestetään Finlandia Open, joten juhlapäivänä pääsee seuraamaan helposti Suomen huippupelaajien otteita kansainvälisessä turnauksessa.

Juhlassa on myynnissä liiton historiikkeja todella edulliseen 10 euron hintaan. Jos et ole vielä siis tätä jokaisen pingisihmisen kirjahyllyn pakollista osaa hankkinut, on siihen nyt erinomainen aika.

Jos haluat viettää iltaa juhlan jälkeen Kisakalliossa ja nauttia Finlandia Openin huippupeleistä, voit varata kauttamme majoituksen hintaan 55 euroa / vrk (2 hengen huone) tai 75 euroa / vrk (yhden hengen huone. Majoitusvaraukset tulee tehdä 26.11. mennessä.

Vielä muistutamme seuroja mahdollisuudesta anoa liiton ansiomerkkejä. Se on erinomainen tapa palkita seuran aktiiveja ja yhteistyökumppaneita juhlavassa tilaisuudessa. Ansiomerkkianomukset on osoitettava liittohallitukselle (henri.pelkonen@sptl.fi) 26.11.2023 mennessä.

Ilmoittautumiset: https://forms.gle/VxWfTZMWbF6MYLKp9  

Lisätiedot: Kutsu85v.pdf

Vastaa