Haluatko vaikuttaa suomalaiseen pöytätennikseen? Hae liittohallituksen jäseneksi

Pöytätennisliiton syysliittokokouksessa maanantaina 20.11. valitaan neljä edustajaa ja neljä varaedustajaa liittohallitukseen. Mikäli olet kiinnostunut hallituksen jäsenen tai varajäsenen paikasta, keskustele asiasta oman seurasi kanssa. Jäsenseurat tekevät syysliittokokouksessa ehdotukset hallituksen jäseniksi ja äänestävät hallituksen kokoonpanosta.

Liittohallituksen jäsenenä sinun odotetaan osallistuvan liittohallituksen kokouksiin, joita järjestetään noin 6-10 kertaa vuodessa. Jäseniltä toivotaan aktiivista otetta liiton kehittämiseen.

Jäsenillä on kokouksissa ääni- ja puheoikeus, varajäsenillä pelkkä puheoikeus. Lisäksi hallitus tekee satunnaisesti päätöksiä sähköpostikokouksissa. Hallituksen jäsenen toimikausi on kaksi vuotta, varajäsenen yksi vuosi.

Hallitus vastaa liiton strategiasta ja käyttää liiton ylintä päätösvaltaa liittokokouksen jälkeen. Hallituksen käytännön toimintaan voit tutustua helpoiten edellisvuosien pöytäkirjojen kautta: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?cat=22

Ehdokkaaksi liittohallitukseen voi ilmoittautua ennakkoon ti 14.11. mennessä: https://forms.gle/ATk8mgJzKaN6QL186

Ennakkoon ilmoittautuneet ehdokkaat esitellään liiton sivuilla. Jäsenseurat voivat asettaa ehdokkaita liittohallitukseen myös suoraan syysliittokokouksessa.

Vastaa