Hallitusehdokkaat esittelyssä

Syysliittokokouksessa ma 20.11. valitaan liittohallitukseen edustajat neljän erovuoroisen jäsenen tilalle. Lisäksi hallitukseen valitaan varajäsenet. Ennakkoon hallitusvaaliin ovat asettuneet ehdolle istuvista hallituksen jäsenistä Tero Naumi ja Pasi Valasti sekä uusista ehdokkaista Mergim Kelmendi ja Petri Mikkonen, jotka on esitelty alla. 

Jäsenseurat voivat ehdottaa vielä syysliittokokouksessa uusia ehdokkaita. Hallituksessa jatkavat (erovuoro vuonna 2024) Esko Heikkinen (pj.), Sonja Grefberg (vpj.), Juha Julmala, Teemu Oinas, Matti Kurvinen ja Jyrki Nummenmaa. 

Mergim Kelmendi

 

Syntymävuosi: 1991
Koulutus ja ammatti: Lähihoitaja, nykyisin päiväkodissa töissä  
Seura: Turun Pyrkivä
Haettava rooli: Jäsen tai varajäsen 

Mikä on pöytätennistaustasi?
Aloitin pelaajana vuonna 2007. 2018 alkaen olen toiminut myös junioreiden valmentaja. Vuoden ajan olen ollut seuran yhdyshenkilönä.

Miksi sinut tulisi valita liittohallitukseen?
Haluan olla edistämässä Suomen pöytätennistä tulevina vuosina.

Petri Mikkonen

Syntymävuosi: 1967
Koulutus ja ammatti: Automaalaaja
Seura: Linnan Pingis
Haettava rooli: Jäsen tai varajäsen 

Mikä on pöytätennistaustasi?
Olen harrastanut lajia vuosikymmeniä ja hakeutunut aina aktiivisesti myös hallinnollisiin tehtäviin seuratoiminnassa. Olen ollut aktiivinen junioreiden valmentaja ja tukija sekä kokoonpaneva voima kiperissä tilanteissa.

Miksi sinut tulisi valita liittohallitukseen?
Itä-Suomi on ollut aliedustettuna Pöytätennisliiton hallinnossa pidemmän aikaa. Täältä löytyy valtava potentiaali, joten olen innolla lähdössä esimerkiksi laajentamaan kilpailuverkkoa ja keksimään ratkaisuja uusien pelaajien löytämiseksi tällä alueella. Yhdenvertaiset pelimahdollisuudet ovat erityisesti lähellä sydäntäni, joten siksi toimin aktiivisena paravaliokunnan jäsenenä. Olen lupsakka ja positiivinen savolainen, joten kanssani asiat hoituvat jouhevasti ja iloisissa merkeissä.

 

 

Vastaa