PTS Sherwoodin aloittelijakisat 25.11.2023 – tulokset

PTS Sherwoodin järjestyksessään kolmas aloittelijakisa saatiin pelattua tänäkin vuonna hyvissä merkeissä. Lapsia tuli lopulta paikalle pelaamaan 33 henkeä, mikä on hyvä luku, kun ottaa huomioon lukuisat viime hetken perumiset erityisesti koronan johdosta. Lasten pelit sujuivat hyvin ja siinä näkyy lisääntynyt harjoittelu PTS Sherwoodin edellisten aloittelijakisojen jälkeen huhtikuulta 2023.

Lapset pelasivat sekä alkulohkot, että jatkopelit, mikäli alkulohkoja oli enemmän kuin yksi. Tytöille oli taas oma sarjansa, mutta nelinpeleissä he pelasivat myös poikien kanssa, mikä oli hyvä ratkaisu. Kaiken kaikkiaan pelejä tuli useita valtaosalle lapsista. Kisat kestivät noin kuusi tuntia, mikä alkaa olla maksimiaika pelaajauransa alussa oleville pelaajille.

Sekä kaksinpelien, että nelinpelien tasossa näkyi se, että molemmille luokille on tarvetta ja niitä halutaan myös pelata. Aloittelijakisoissa ei ole totuttu pitkiin palloralleihin, mutta nyt niitä nähtiin lukuisia molemmissa luokissa.

PTS Sherwood haluaa kiittää kaikki osallistujia, vanhempia, isovanhempia ja huoltajia kisoihin osallistumisesta. Näiden osallistuminen erityisesti ottelujen tuomarointiin auttoi järjestäjätahoa kovasti.

Katsotaan saako kisakonsepti jatkoa taas keväällä 2024. Tähän tuli toiveita osallistujien puolelta heti viimeisen palkintojenjaon jälkeen.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

 

 

Vastaa