9 thoughts on “Kosken Malja GP (Valio) – Kilpailukutsut

    1. Se vahinko tapahtuu minullekin aika ajoin. Kutsun laittamisessa on niin monta vaihetta, että tuo viimeinen silaus unohtuu joskus pariksi päiväksi. OIisipa Google Formsilla jo mahdollisuus määrittää, että kenttä ei näy julkisesti.

  1. Haatajan Jori tuossa jo kommentoi, että leikkuripäivä ei ole oikein. Korjataan, mutta tiedoksi jo tässä, että se oikea on jouluaatto eli 24.12.2023, joka on julkinen 30.12.2023.

  2. Mitä aikasemmin ilmoittautuu, sen paremmin varmistaa paikan ryhmässä. Emme halunneet laittaa luokkakohtaisia rajoituksia, koska joku luokka voi kasvaa suuremmaksi kuin rajoitus olisi. Siksi tuö koko ryhmäkoon rajoitus, jotta pysytään suunnitellussa aikataulussa. Ruokaa on tarjolla noin 11.30-14.00 valisenä aikana. Jos varaa ruoan etukäteen, niin varmistaa, että saa aterian. Jos ei ehdi syömään tuona aikana, niin ilmoitus kahvioon ja ateria voidaan varata noudettavaksi kahviosta myöhemmin.

    1. Kiitos vastauksesta ja joustavuudesta aterioissa.

      Vielä kysymys MK GP-luokasta. Siinähän on nyt tuo alaraja 1900 ratingille, mutta jos sen osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan, niin rajataanko ilmoittautumisajan vai ratingin mukaan?

Vastaa