Paramaajoukkueelle 28 000 euroa huippu-urheiluyksikön tehostamistukea

Suomen Pöytätennisliitolle on myönnetty Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön (HUY) 28 000 € suuruinen huippu-urheilun tehostamistuki. Tuki on suunnattu paralympialaisiin tähtääville pelaajille ja heidän valmentajiensa sekä avustajiensa matkakustannuksiin.  

”Hienoa, että paramaajoukkueen viime vuosien kova työ ja menestys näkyy tehostamistuen kasvuna. Tuki mahdollistaa erityisesti Aino Tapolan ja Timo Natusen vahvan valmistautumisen kohti Pariisin kisoja. Tämä oli hieno uutinen!”, iloitsee toiminnanjohtaja Henri Pelkonen.

”Pettymyksenä täytyy ottaa se, ettei Alex Naumi tai varsinkaan Benedek Oláh saanut toivomaamme tehostamistukea kohti Pariisia. Liittona meillä oli vahva toive heidän tukeensa. Toivomme, että urheilija-apurahoja jakaessa heidät huomioidaan.”

Huippu-urheilun tehostamistuki on Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön myöntämä tuki, jonka tarkoituksena on luoda valittujen lajien parhaimmille urheilijoille ja joukkueille kansainvälisen tason valmennusprosessit sekä parantaa lajien huippu-urheilutoiminnan edellytyksiä kohti parempaa kansainvälistä menestystä. Viime vuonna tehostamistukea myönnettin paramaajoukkueelle (25 000 euroa) ja Benedek Oláhille (5000 euroa). 

Vastaa