Junioreiden SM (13-15), OPT-86 (A) – Kilpailukutsut

Päivitys 4.2.2024 OPT-86:n ilmoittautumiset kilpailuun on listattu. Kisoissa on nyt ilmoittautuneena 23 pelaajaa. Ilmoittautumisaikaa on 8.3.2024 asti.


Päivitys 12.1.2024 Ilmoittautumisten seurantalinkki lisätty ja tarkennettu joukkueilmoittautumisen ohjetta.


Tervetuloa Ouluun pelaamaan Junioreiden (13v & 15v) SM-kilpailuihin. 13-vuotiaisiin pääsevät mukaan 2010 syntyneet ja nuoremmat, ja 15-vuotiaisiin 2008 syntyneet ja nuoremmat. Tuomme kilpailuvaliokunnan aloitteesta kilpailuun mukaan sekanelinpelin 15-vuotiaissa. Kilpailulle haetaan kevään 2024 liittokokouksessa SM-arvoa takautuvasti ja ensi kaudesta lähtien myös pysyvästi. Sekanelinpeli olisi tulossa tänä keväänä myös 18-vuotiaiden SM-kilpailuihin luokaksi samalla periaatteella.

Kilpailut aloitamme molempina päivinä klo 10.00, mikäli se on osallistujien määrän perusteella mahdollista. Tarvittaessa aloitamme aikaisemmin etenkin sunnuntaina. Sunnuntaina tähtäämme siihen että viimeinen peli loppuu noin klo 17.00, jotta kaikki ehtivät ajoissa koteihinsa. Lauantaina nelinpelit pelataan kaikki cup-systeemillä, mutta kuitenkin niin että korkeimman ratingin parit sijoitetaan suoraan pidemmälle kaaviossa. Arvonnalla vältetään epätasaiset ottelut ensimmäisillä kierroksilla.

Tarjoamme kilpailuissa lämpimän ruoan molempina päivinä. Ruoka on tilattava ilmoittautumisen yhteydessä. Mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot pitää myös ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Pyrimme toteuttamaan kaikki toiveet.

Ilmoittautumisen voi tehdä henkilökohtaisesti MyClubissa rekisteröitymällä, tai vaihtoehtoisesti sen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen oulunpoytatennis@gmail.com

Sähköposti-ilmoittautumisessa tarvitsemme junioripelaajan nimen, osoitteen, syntymäajan, sähköpostin ja puhelinnumeron. Alle 18-vuotiaiden osalta tarvitsemme lisäksi myös vielä toisen vanhempasi nimen, sähköpostin ja puhelinnumeron.

Toivomme mahdollisimman paljon ilmoittautumisia joukkueittain laskutuksen helpottamiseksi.

Nelinpeliparit ja joukkueiden pelaajat voi ilmoittaa MyClubissa tapahtuman kommenttikenttään tai sähköposti-ilmoittautumisen yhteydessä. Muistakaa että joukkueiden pelaajia ei tarvitse nimetä, jos joukkue ilmoittaa vain yhden joukkueen. Jos joukkue ilmoittaa useamman joukkueen, niin silloinkaan ykkösjoukkueen pelaajia ei tarvitse nimetä.

Huomatkaa että jokaisen pelaajan ei tarvitse erikseen ilmoittautua joukkuekilpailuun, riittää kun yksi pelaaja ilmoittaa joukkueen ja listaa kommenttikenttään tai sähköpostiin joukkueen kokoonpanon.

Majoituksen järjestämme Ratamotien pöytätennishallille kaikille halukkaille. Varaamme tyttöpelaajille tarvittaessa kaksi erillistä omaa huonetta hallilta. Teemme lisää majoitustilaa kuntosalin puolelle. Sänkyjä löytyy jonkun verran ja olemme hankkimassa niitä parhaillaan lisää. Oman ilmapatjan ja makuupussin tuomalla majoitus onnistuu helposti.

Ilmoittautuminen VIIMEISTÄÄN perjantaina 8.3.2024: https://opt-86.myclub.fi/flow/events/6512758

Ilmoittautumisen seurantalinkki: https://bit.ly/3Sfej52

Kutsu: 13-15 SM 16.-17.3.2024.pdf

Tiedustelut: oulunpoytatennis@gmail.com

Vastaa