Junioreiden SM (13-15), OPT-86 (A) – info, arvonnat, aikataulut ja livelähetykset

Sunnuntai kamera 1

Sunnuntai kamera 2


Lauantai kamera 1

Lauantai kamera 2


Päivitys 13.3.2024, kilpailun yleisinfo löytyy alapuolelta

Arvonnat ja aikataulut on nyt julkaistu ja ne löytyvät alapuolelta.

Joukkuekilpailujen ja nelinpelien arvonnat:

Junioreiden SM 2024_joukkueiden ja nelinpelien arvonnat_nettiin

Aikataulut:

13-15 SM 2024 aikataulut
13-15 SM pöytäkohtainen aikataulu 16.-17.3.2024

Kaksinpelien arvonnat:

M13__CUP M13_A M13_B M13_C M13_D M13_E M13_F M13_G

M15__CUP M15_A M15_B M15_C M15_D M15_E M15_F M15_G M15_H M15_I

N13__CUP N13_A N13_B N13_C

N15__CUP N15_A N15_B N15_C

Infoa luokkakohtaisista pelisysteemeistä alla:

M13JO lohkovoittajat menevät semifinaaleihin sinne suoraan sijoitettuja vastaan. Muut pelaavat consolation ottelut, lohkojen 2-2, 3-3 ja 4-4.

M15JO lohkovoittajat menevät puolivälieriin sinne sijoitettuja vastaan. Ykkössijoitettu PT Espoo kohtaa ns. lucky loserin joka on joku lohkokakkosista. Arvonta suoritetaan livenä paikan päällä kun lohkot on pelattu valmiiksi. M15JO consolationin pelaamiseen ei valitettavasti ole aikaa.

N13JO pelataan kaikki kaikkia vastaan sarjana viiden joukkueen kesken.

N15JO pelataan poolien lisäksi pelataan consolation ottelu lohkokolmosten kesken. Lohkojen kaksi parasta menevät semifinaaleihin.

MN15 1-4 sijoitetut parit ovat suoraan 8 parhaan joukossa. 5-8 sijoitetut parit ovat suoraan 16 parhaan joukossa. Muut parit aloittavat aiemmilta kierroksilta.

NN15 1-2 sijoitetut parit ovat suoraan 4 parhaan joukossa. Muut parit pelaavat cup-muodossa pääsystä semifinaaleihin.

SN15 1-4 sijoitetut parit ovat suoraan 8 parhaan joukossa. Muut parit pelaavat cup-muodossa pääsystä semifinaaleihin.

Nelinpeleissä käytettävä pelisysteemi mahdollistaa pelien pelaamisen suhteellisen järkevässä aikataulussa ja se takaa myös tasaisemmat ottelut.

M13 ja M15 consolation pelataan cup-muotoisena.

N13 ja N15 consolation pelataan poolimuotoisena.

Kilpailun yleisinfo joka on lähetetty pelaajille ja taustajoukoille sähköpostitse 12.3.2024:

Tervetuloa Ouluun pelaamaan junioreiden SM-kilpailuihin. Ohessa infoa kilpailuista. Toivomme että lähetätte tämän infon eteenpäin kaikille kilpailuihin tuleville. Tämä lista on jaettu niihin osoitteisiin josta ilmoittautumiset ovat tulleet.

Arvonnat ja aikataulut löytyvät tästä linkistä: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=46916 Mahdolliset päivitykset tulevat myös tuon linkin taakse.

Etukäteen ruokailut tilanneille järjestimme ruokailun viereiseen ravintola Tarantellaan. Se on minuutin kävelymatkan päässä hallin vieressä. Lounas on tarjolla lauantaina ja sunnuntaina klo 12.00 – 15.00 välisenä aikana. Alla Tarantellan ruokailun menu:

La: Härkäkastike
Su: Lihapullakastike

Kaikki ovat gluteenittomia ja laktoosittomia

Ravintolaan toimitetaan nimilista, ravintolan tiskillä ilmoitetaan nimi ja pääsee sitten heti ruokailemaan seisovasta pöydästä. Ruoka on ns. normaalia suomalaista kotiruokaa, salaattia lisukkeeksi ja juomaksi vettä tai mehua. Koska kilpailun aikataulu on tiukka niin toivomme että käytte ruokailemassa pelienne kannalta oikeaan aikaan ja suhteellisen ripeästi.

Aikataulu on koko viikonlopun ajan todella, todella tiukka. Kaikissa otteluissa lämmittelyaika täytyy olla maksimissaan se 2min per ottelu, jotta aikataulussa pysytään. Etenkin sunnuntaina kaksinpeleissä aikataulu on kriittinen jotta viimeinenkin ottelu loppuu ajoissa ja siinä pelaavat pelaajat ehtivät vielä junaan kohti pääkaupunkiseutua. Aina kun mahdollista, aloitamme ottelut jopa hieman etuajassa, etenkin sunnuntaina cup-vaiheessa. Lauantaina kannattaa henkisesti varautua siihen että pelit kestävät mahdollisesti jopa noin klo 21-22 asti viimeisten finalistien osalta. Pelaajia on paljon ja pelejä pelataan runsaasti.

Järjestävä seura järjestää tuomarit kaikkiin semifinaaleihin ja finaaleihin. Pyrimme saamaan myös muihin otteluihin tuomareita, mutta emme voi sitä luvata. Kaikissa joukkueotteluissa siis vapaat pelaajat tuomaroivat, vaihtoehtoisesti toki joku pelaajien taustajoukoista voi toimia tuomarina pelaajan puolesta. Sunnuntain kaksinpelien ensimmäisillä kierroksilla joudumme käyttämään jo pooleissa karsiutuneita pelaajia tuomareina. Consolationit pelataan pääsääntöisesti cup-muodossa ja niiden tuomaroinnissa voi tulla haasteita. Toivomme että consolationin pelaajat ovat valmiita hyppäämään myös tuomariksi vaikka oma peli olisikin tulossa pian.

Kilpailupaikalla on monipuolinen kahvio johon seuran pelaajien taustajoukot tekevät tarjottavaa. Varsinaista ruokaa hallilla emme myy, tarjolla on kahvia, virvokkeita ja esim. mokkapaloja ja vastaavaa. Hallilla on kuitenkin keittiö, jääkaappi ja mikroaaltouuni, sinne voitte tuoda omia eväitä vapaasti.

Järjestämme kilpailuista kaksi streamia, toisessa niistä on ollut mystisiä ongelmia satunnaisesti viime aikoina, joten toivottavasti etäkannustajat pysyvät kärsivällisinä jos siinä tulee katkoksia. Kilpailujohtoon voi tulla kertomaan jos streameissa on ongelmia.

Hallilla yöpyy noin parikymmentä henkilöä. Meillä on tarjolla sänkyjä erillisissä huoneissa kymmenelle hengelle ja yleisessä sosiaalitilassa vuodesohvilla kolmelle hengelle. Lisäksi varastossa on pumppu ja ilmapatjat 4 hengelle. Toivomme että tuotte silti omat ilmapatjanne, tyynynne ja makuupussinne. Osalle tulijoista on luvattu tietyt huoneet ja ne lupaukset pidetään.

Ovikoodi on toimitettu ilmoittautuneille sähköpostitse, jos et ole sitä saanut niin ilmoita: oulunpoytatennis@gmail.com

Tervetuloa Ouluun pelaamaan. Nähdään Ratamotien hallilla!

Jos teillä on kysyttävää niin vastaamme ensisijaisesti tästä sähköposti-osoitteesta mutta puhelinkin toimii iltaisin ja tietysti viikonlopun aikana.

Tiedustelut ja kysymykset: oulunpoytatennis@gmail.com


Päivitys 9.3.2024 Ilmoittautumisaika on päättynyt. Alla on pelaajamäärät luokittain.

Yhteensä 76 pelaajaa

M13JO 10 joukkuetta
N13JO 5 joukkuetta
M15JO 14 joukkuetta
N15JO 7 joukkuetta

M13 35 pelaajaa
N13 12 pelaajaa
M15 50 pelaajaa
N15 12 pelaajaa

MN15 25 paria (+ yksi pelaaja ilman paria)
NN15 7 paria
SN15 13 paria

Tarkat pelaajalistat luokittain täältä: https://bit.ly/3Sfej52

Pyydämme seuroja ja pelaajia tarkastamaan listat ja ilmoittamaan välittömästi mahdollisista virheistä. Arvonnat ja aikataulut julkaistaan maanantaina 11.3.2024.


Päivitys 4.2.2024 OPT-86:n ilmoittautumiset kilpailuun on listattu. Kisoissa on nyt ilmoittautuneena 23 pelaajaa. Ilmoittautumisaikaa on 8.3.2024 asti.


Päivitys 12.1.2024 Ilmoittautumisten seurantalinkki lisätty ja tarkennettu joukkueilmoittautumisen ohjetta.


Tervetuloa Ouluun pelaamaan Junioreiden (13v & 15v) SM-kilpailuihin. 13-vuotiaisiin pääsevät mukaan 2010 syntyneet ja nuoremmat, ja 15-vuotiaisiin 2008 syntyneet ja nuoremmat. Tuomme kilpailuvaliokunnan aloitteesta kilpailuun mukaan sekanelinpelin 15-vuotiaissa. Kilpailulle haetaan kevään 2024 liittokokouksessa SM-arvoa takautuvasti ja ensi kaudesta lähtien myös pysyvästi. Sekanelinpeli olisi tulossa tänä keväänä myös 18-vuotiaiden SM-kilpailuihin luokaksi samalla periaatteella.

Kilpailut aloitamme molempina päivinä klo 10.00, mikäli se on osallistujien määrän perusteella mahdollista. Tarvittaessa aloitamme aikaisemmin etenkin sunnuntaina. Sunnuntaina tähtäämme siihen että viimeinen peli loppuu noin klo 17.00, jotta kaikki ehtivät ajoissa koteihinsa. Lauantaina nelinpelit pelataan kaikki cup-systeemillä, mutta kuitenkin niin että korkeimman ratingin parit sijoitetaan suoraan pidemmälle kaaviossa. Arvonnalla vältetään epätasaiset ottelut ensimmäisillä kierroksilla.

Tarjoamme kilpailuissa lämpimän ruoan molempina päivinä. Ruoka on tilattava ilmoittautumisen yhteydessä. Mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot pitää myös ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Pyrimme toteuttamaan kaikki toiveet.

Ilmoittautumisen voi tehdä henkilökohtaisesti MyClubissa rekisteröitymällä, tai vaihtoehtoisesti sen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen oulunpoytatennis@gmail.com

Sähköposti-ilmoittautumisessa tarvitsemme junioripelaajan nimen, osoitteen, syntymäajan, sähköpostin ja puhelinnumeron. Alle 18-vuotiaiden osalta tarvitsemme lisäksi myös vielä toisen vanhempasi nimen, sähköpostin ja puhelinnumeron.

Toivomme mahdollisimman paljon ilmoittautumisia joukkueittain laskutuksen helpottamiseksi.

Nelinpeliparit ja joukkueiden pelaajat voi ilmoittaa MyClubissa tapahtuman kommenttikenttään tai sähköposti-ilmoittautumisen yhteydessä. Muistakaa että joukkueiden pelaajia ei tarvitse nimetä, jos joukkue ilmoittaa vain yhden joukkueen. Jos joukkue ilmoittaa useamman joukkueen, niin silloinkaan ykkösjoukkueen pelaajia ei tarvitse nimetä.

Huomatkaa että jokaisen pelaajan ei tarvitse erikseen ilmoittautua joukkuekilpailuun, riittää kun yksi pelaaja ilmoittaa joukkueen ja listaa kommenttikenttään tai sähköpostiin joukkueen kokoonpanon.

Majoituksen järjestämme Ratamotien pöytätennishallille kaikille halukkaille. Varaamme tyttöpelaajille tarvittaessa kaksi erillistä omaa huonetta hallilta. Teemme lisää majoitustilaa kuntosalin puolelle. Sänkyjä löytyy jonkun verran ja olemme hankkimassa niitä parhaillaan lisää. Oman ilmapatjan ja makuupussin tuomalla majoitus onnistuu helposti.

Ilmoittautuminen VIIMEISTÄÄN perjantaina 8.3.2024: https://opt-86.myclub.fi/flow/events/6512758

Ilmoittautumisen seurantalinkki: https://bit.ly/3Sfej52

Kutsu: 13-15 SM 16.-17.3.2024.pdf

Tiedustelut: oulunpoytatennis@gmail.com

Vastaa