Hae opiskelijoiden EM-kisoihin vuodelle 2024

Opiskelijoiden EM-kisat järjestetään joka toinen vuosi monilajitapahtuma EUSA Gamesien yhteydessä. Vuonna 2024 EUSA Gamesit järjestetään Unkarissa (Debrecen ja Miskolc). Kisoihin tulee osallistumaan noin 5000 urheilijaa ympäri Eurooppaa. Kisat ovat hieno mahdollisuus päästä testaamaan Euroopan huippu-urheilun tasoa, sillä niihin osallistuu paljon myös maajoukkuetason urheilijoita. Kisoissa edustetaan omaa korkeakoulua.

Pöytätenniksessä pelataan kisoissa joukkuekilpailu, nelinpeli ja kaksinpeli. Kaksin- ja nelinpeleihin osallistuvien tulee osallistua myös joukkuekilpailuun. Osallistumiseen vaaditaan siis 3-5 pelaajaa Suomesta. 

Parapöytätenniksessä pelataan vain kaksinpelit. Kisoissa on yhdistetyt luokat 1-5 ja 6-10. Paraluokkiin voi osallistua yksittäisinä urheilijoina. 

Pöytätenniksen kilpailupäivät ovat 19.-24.7. Vuonna 2023 ei järjestetty opiskelijoiden SM-kisoja, joten kilpailupaikat jaetaan hakemusten perusteella. Osallistujien tulee olla korkeakouluopiskelijoita (yliopisto tai AMK) ja syntyneitä vuosina 1994-2007. 

Kilpailut ovat omakustanteiset. Kuluja tulee matkustamisesta kisapaikalle, ilmoittautumismaksusta ja osallistumismaksusta. Ilmoittautumismaksu on suuruudeltaan 50€. Osallistumismaksu 75€/päivä sisältää majoituksen, ruokailut, kuljetuksen lentokentältä tai muilta asemilta, kuljetukset kisojen aikana, harjoitukset ja kisojen aikaiset tapahtumat.

Rahallista tukea kisoihin osallistumiseen suosittelemme hakemaan korkeakoulultasi, korkeakoulun liikuntapalveluista, opiskelija- tai ylioppilaskunnaltasi. Tukiperiaatteet
ovat hyvin kirjavia riippuen korkeakoulusta. 

KIlpailusäännöt: Eusa Regulations 2024

Hakemukset 29.1. mennessä: Hakulomake

Lisätiedot:

Markku Rantahalvari
Opiskelijoiden Liikuntaliitto
markku.rantahalvari@oll.fi
044 780 0217

 

Vastaa