Jens Weckström ensimmäinen VOK1 valmentaja

Jens Weckström ensimmäinen VOK1 valmentaja

Pöytätennisliitto käynnisti keväällä 2016 VOK-koulutuksen pitämällä ensimmäisen lajiosan. Toinen lajiosa pidettiin syksyllä Oulussa. Lajiosien lisäksi koulutukseen kuulu liikunnan aluejärjestöjen pitämät yleisosat. Koulutuksen viimeistelee ”näyttökoe”, joka on omalle valmennusryhmälle vedetty harjoituskerta ja siitä saatu palaute. Koulutuksen ohjeellinen kesto on yhteensä 50 tuntia. Koulutuksiin on osallistunut mukavasti osallistujia. Jens Weckströmillä on kuitenkin kunnia olla ensimmäine, joka suorittanut kaikki osat. Viimeinen osa oli 20.1 pejantaina pidetty näyttö.

Onnittelut siis Jens Weckströmille niin kurssin suorittamisesta kuin porvoolaisen pingiksen herättämisestä henkiin.

3 thoughts on “Jens Weckström ensimmäinen VOK1 valmentaja

Vastaa