Kosken Malja lauantaina – Aleksi Räsänen GP-voittoon

PT Espoon miehistä otti peräti neloisvoiton Kosken Malja GP:n miesten kaksinpelissä lauantaina. Loppuottelussa Aleksi Räsänen kukisti jalkansa loukanneen Toni Soineen 4-1 ilman suurempia ongelmia. Kolmansiksi sijoittuivat Mika Räsänen ja Lassi Lehtola.

– Olipa mukava voittaa tämä kilpailu ensimmäistä kertaa. Hiukan fokus finaalissa kärsi, kun Toni taisteli kramppaavan jalkansa kanssa. Peli kulki kuitenkin koko päivän mukavasti, voittaja sanaili finaalin tauottua.

Välierässä kukistui oma isä Mika, joka ehti jo 2-0 johtoon ennen kuin ottelu kääntyi nuoremmalle sukupolvelle. Isä-Räsänen pelasi hyvän päivän lyömällä puolivälierässä Sam Khosravin.

Kisakakkonen Toni Soine starttasi vaatimattomasti ja oli alkulohkossa hätää kärsimässä Kaiun Esa Kanasuon kanssa. Riku Autio kaatui puolivälierässä ja välieräottelussa Lassi Lehtolaa vastaa Soine loukkasi jalkansa pienen yliojennuksen jälkeen. Hän ei kuitenkaan pannut tappiotaan sen piikkiin eikä kiistänyt Räsäsen paremmuutta.

– Välillä tuntui tosin, että jalan lisäksi kramppasi myös kättä ja päätä.

Kaiun Rasmus Vesalainen oli paras 2250-luokassa ja Koivumäen perheestä loisti tällä kertaa 1500-luokan voittanut isä Sami. Pingiskeskuksen tsempparipalkinnon sai Henri Pelkonen, mutta päivän todellinen yllättäjä oli PT 75:n Axel Visuri, joka hiukan alle 1300:n lähtöratinginsa kanssa pelasi itsensä jopa 1700-luokan loppuotteluun.

Koskella tunnelma oli koko päivän leppoisa ja aikataulussa pysyttiin hyvin. Sitä tosin helpotti pääosin kovista pakkasista aiheutuneet peruutukset.

Linkki tiedostoon: Kosken Malja GP lauantain tulokset.xls

 

Vastaa