Pohjoisen nappulaleirillä hyvä osanotto ja yhteishenki

Pohjoisen nappulaleirille osallistui tänä viikonloppuna seitsemäntoista vuonna 2010 tai myöhemmin syntynyttä pelaajaa. Erityisen ilahduttavaa oli se että mukana oli seitsemän tyttöpelaajaa. Erityiskiitos Vaasasta, Jyväskylästä, Kuopiosta ja Helsingistä tulleille junioreille ja heidän taustajoukoilleen. Leirin valmentajina toimivat isäntäseuran Vladimir Bril, Tatiana Poliakova ja Teemu Oinas sekä tietysti liiton kenttäpäällikkö ja valmentaja Taneli Keinonen. Leirillä nähtiin useita sparreja kuten Iaroslav Bril, Daria Bril, Marko Seppälä, Saku Koponen, Ildiko Kadar, Juho Åvist ja Ella Kellow. Iso kiitos myös teille kaikille.

Kuva: Leirikuvassa leiriläiset, valmentajat ja osa sparreista

Lauantain aamupäivä aloitettiin Vladin vetämillä jalkatyötreeneillä. Samanaikaisesti Taneli, Teemu ja Tatiana pyörittivät pallolaatikkoklinikoita. Tauolla suoritetun hyvän ruokailun jälkeen vuorossa oli Tanelin mestaroimat kämmenspinnitreenit, jonka aikana Vladi pyöritti omaa pallolaatikkoklinikkaansa ja Teemu toimi sparrina. Lauantai-iltana vedettiin vielä tauon jälkeen lopuksi Tanelin vetämät pelitreenit johon kaikki osallistuivat.

Kuvat: Luka Oinas ja Kamilla Kadar näyttävät kämmenspinnin mallia

Sunnuntaina aamulla jatkettiin Teemun vetämillä pelinomaisilla harjoituksilla Tanelin ja Vladin pyörittäessä pallolaatikkoklinikoita. Nopean lounaan jälkeen vuorossa oli vielä Vladin vetämät ”kivat pelit”, jossa pelattiin muun muassa joukkuekisoja, nelureita ja kaksinpelejä eri teemoilla.

Kuva: Nelinpelit ovat junioreiden suosiossa

Leirin aikana tehtiin suhteellisen kattava määrä yleiseen koordinaatioon keskittyviä fysiikkaharjoituksia, jotka kestivät jokaisen treenin alussa noin viidentoista minuutin verran. Näissä harjoituksissa Tatianalla, Vladilla ja Tanelilla oli omat osuutensa.

OPT-86:n sometileiltä (Facebook, Instagram, TikTok) voi käydä katsomassa päiväkohtaiset koosteet leirin tapahtumista.

Nappulaleirit voivat hyvin, yhteishenki on korkealla sekä tyttöjen että poikien keskuudessa. Allekirjoittanut on ollut näissä Tanelin ideoimissa nappulaleireissä ollut mukana alusta asti pohjoisen osalta ja tällä kertaa oli tunne että pelaajien keskimääräisen teknisen osaamisen taso on nousussa. Nappulat ovat vastaanottavaisia ohjeiden  ja tekniikkavinkkien suhteen. Tanelin kanssa suunniteltiin viikonlopun aikana kevään tulevaa supernappulaviikonloppua. Siitä tiedotetaan piakkoin lisää kunhan suunnitelmat saadaan vahvistettua.

Vastaa