Haluatko edistää suomalaista pöytätennistä? Hae valiokuntiin!

Pöytätennisliiton tärkeä kivijalka ovat valiokunnat, joissa monia liiton toimintoja kehitetään ja toteutetaan yhdessä liiton henkilöstön kanssa. Haku vuoden 2024 valiokuntiin on nyt auki. Laita hakemus 7. helmikuuta mennessä.

Eri aihealueisiin jakaantuneet valiokunnat on esitelty alla. Yhdeksän jo aiemmin toimineen valiokunnan lisäksi liittohallitus on päättänyt perustaa kaksi uutta elintä: vastuullisuusvaliokunnan ja nuorten valiokunnan.

Valiokuntatyöskentelystä ei makseta korvausta. Sen sijaan pääset mm. vaikuttamaan liiton toimintaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

Valiokuntatyöskentelyyn vaadittu aika vaihtelee valiokunnittain. Kiireisin valiokunta on kilpailuvaliokunta (viestittelyä useamman kerran viikossa), kun taas muut valiokunnat vaativat maltillisempaa ajankäyttöä. Valiokuntiin sitoudutaan aina kalenterivuodeksi.

Hae valiokuntiin tämän lomakkeen kautta 7.2. mennessä: https://forms.gle/shXeMRpFLy3CYscb6

Lisätietoja valiokuntatoiminnasta saat sähköpostilla henri.pelkonen@sptl.fi.


Nuorten valiokunta

Mukaan voivat hakea 2000-luvulla syntyneet (s. 2000–2008) nuoret. Tehtävänä on toimia nuorisovaltuuston tyyppisenä liittohallituksen neuvoa-antavana elimenä. Nuoret pääsevät lisäksi konkreettisesti vaikuttamaan mm. liiton viestintään ja markkinointiin.

Vastuullisuusvaliokunta

Valiokunnan työlistalle tulevat liiton vastuullisuusasiat, kuten anti-doping, kestävä kehitys sekä kiusaamis- ja häiritsemistapaukset.

Seuravaliokunta

Valiokunta kehittää tapoja avustaa pöytätennisseuroja ja järjestää mm. seurailtoja.

Kilpailuvaliokunta

Vastaa kansallisesta kilpailutoiminnasta. Työlistalla mm. kilpailukalenterin suunnittelu, sarjatoiminnan pyörittäminen ja ratinglaskenta.

Veteraanivaliokunta

Toimii veteraaniasioista vastaavana elimenä ja organisoi mm. veteraanien arvokilpailujen kilpailumatkoja.

Sääntö- ja tuomarivaliokunta

Päivittää ja tulkitsee liiton sääntöjä sekä vastaa tuomaritoiminnan kehittämisestä.

Huippu-urheiluvaliokunta

Suunnittelee ja valvoo huippupöytätennistä Suomessa. Valiokunnan alaisuuteen kuuluu maajoukkuetoiminta.

IT-valiokunta

Kehittää ja valvoo liiton IT-järjestelmiä, kuten nettisivuja, rating-laskentaa ja kilpailunvetojärjestelmiä.

Valmennusvaliokunta

Kehittää suomalaista pöytätennisvalmennusta ja järjestää mm. valmentajailtoja.

Paravaliokunta

Valiokunta hallinnoi ja kehittää parapöytätennistä. Järjestää mm. parapelaajien SM-kilpailut ja toteuttaa lajinlevitystä.

Työvaliokunta

Edistää ja valmistelee liittohallitukselle tulevia asioita ja päätöksiä. Työvaliokuntaan ei oteta tälle vuodelle enää uusia jäseniä.


Hakulomake

Vastaa