Kosken kesäleiri täyttymässä-ilmoittaudu nyt!

Kosken kesäleiri  12.-16.6.2017

Jos haluat harjoitella kesällä pöytätennistä, niin nyt kannattaa ilmoittautua mukaan perinteiselle kesäleirille Koskella. Meillä on jo nyt runsaasti ilmoittautumisia, joten älä jätä ilmoittautumista kevääseen! Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarkemman tiedon tapahtumasta:

Pöytätennisliitto järjestää perinteisen juniorileirin Koskella 12.-16.6.2017.Leiri on tarkoitettu kaikille seuroissa pelaaville nuorille. Harjoittelu tapahtuu tasoryhmissä, joten kaiken tasoiset pelaajat voivat osallistua ja saavat hyvää harjoitusta.

Varsinainen leiri alkaa maanantaina 12.6.2017 aamiaisella. Leirille voi saapua jo sunnuntaina 11.6 illalla kello 19.00 jälkeen majoittumaan (suositeltavaa). Maanantai aamulla ensimmäinen harjoitus kello 9.00. Leiri päättyy perjantaina 16.6.2017 lounaaseen eli noin kello 12.00.

Valmentajat: Pöytätennisliiton valmentajat

Paikka: Lampitie 3

Ohjelmassa on luonnollisesti runsaasti paljon pöytätennistä, mutta myös muuta liikuntaa. Ota siis ulkoliikuntavarusteet mukaan kuten myös uintivarustus.

Majoittuminen koululuokissa eli ota makuupussi ja patja mukaasi.

Jokainen vastaa omista vakuutuksistaanLeirin hintaan (175e)kuuluu majoituksen ja valmennuksen lisäksi aamupala, lounas ja päivällinen. Iltapalasta jokainen vastaa itse. Ilmoittakaa ilmoittautuessa mahdolliset ruoka-allergiat

Ilmoittautumiset Taneli Keinoselle (taneli.keinonen@sptl.fi tai info@sptl.fi) kerro samalla paitakokosi (XS,S,M jne.) leiripaitaasi varten.

 VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ 23.5.2017. Leirille otetaan 40 osallistujaa ja leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

Vastaa