2 thoughts on “STARARCH, Star (B) – Kilpailutulokset

  1. Hei!

    Kiitos Artolle hyvistä ja pitkään kestäneistä kisoista. Tässä muutama korjauspyyntö juuri julkaistuihin tuloksiin:

    MK-luokan poolissa A on Petri Takkavuorelle merkitty poisjääneen pelaajan rating. En tiedä onko asialla mitään merkitystä.

    MK-luokan poolissa C on Olli Koli merkitty hävinneksi ottelussa 3-4 Eerik Kivelää vastaan Koli kuitenkin voitti ottelun. Lopputuloksissa Kolille on sentään merkitty yksi voitto ja Kivelälle nolla voittoa, mikä lienee tärkein asia.

    M-1500 -luokan jatkokaaviossa on Timo Ajerjanov merkitty E2:na omalle paikalleen, mutta ensimmäiseen otteluun on kuitenkin merkitty Sauli Wagner. Käsittääkseni Ajerjanov on oikea merkintä ja Wagner väärä.

    1. Kiitos Juha! Tervetuloa uudelleen! Toivottavasti saat silloin nauttia kisapäivästä sen koko pituuden 14 tuntia kaksi minuuttia verran! Aamun lämmittelytunti on mukana tässä.

      Olin laittamassa Takkavuoren pisteitä oikeaksi kisan aikana, kun joku tuli juuri silloin länkyttämään jotain. Sitten se unohtui.

      Koli oli merkitty hävinneeksi poolipaperissa pisteiden valossa 2-3 mutta ottelun tuloksena oli 3-2. Siksi yhteenvetotaulukossa Kolilla on oikea määrä voittoja, mutta pisteet on väärinpäin. Niinpä käänsin pisteet Kolin hyväksi. Videolta pitäisi tarkistaa pisteet.

      Wagnerin nimi oli jäänyt kummittelemaan, koska poolipaperilla oli merkitty yksi tulos väärin, joten Wagner pääsi aluksik virheellisesti jatkoon.

Vastaa