Jyväskylän erityisliikuntatapahtuma – iloista meininkiä hallin täydeltä

Jyväskylän pöytätennishallissa oli viime viikon lauantaina päällä iloinen hälinä, kun yhteistyössä 02-Jyväskylän ja Kehitysvammaisten Tukiyhdistyksen kanssa järjestetty kokeilupäivä täytti hallin iloisilla pelaajilla. Hallin uusittu akustiikka joutui tästä iloisesta metelistä vallan koville.

Paikalla pelaajia ohjaamassa olivat PT Jyväskylän valmennuspäällikkö Topi Hirvonen sekä liiton paravaliokunnan jäsen Petri Mikkonen.

  • Minä toimin seremoniamestarina ja Topi minun avustamana treenimestarina. Yhteistyö valmentajien ja treenaajien välillä toimi erittäin hyvin. Jyväskylässä oltiin erittäin tyytyväisiä, kun saivat paravaliokunnan edustajan paikalle, kommentoi tapahtumaan Savonlinnasta ennättänyt Mikkonen.
Ammattivalmentaja Topi Hirvosen opissa kelpasi tutustua pöytätenniksen saloihin.
    • Kaikki osallistujat olivat sitä mieltä, että tapahtuma oli erittäin hyvin toteutettu. Suurin osa osallistujista oli kiinnostunut uudehkosta lauantaisin järjestettävästä soveltavan pöytätenniksen ryhmästä. Kommentit osallistujilta olivat lähinnä ”upeata ja mahtavaa” -linjalla, kuten aina tämän tyyppisten tapahtumien osalta. Teinipoikia oli useita ja riemu oli katossa kokoajan. Kaikki ottivat PT Jyväskylän esitteeen mukaan, Mikkonen jatkoi.
Tapahtumaan osallistui kaikkiaan kolmisenkymmentä henkilöä kokeiljat ja heidän avustajansa yhteenlaskettuna.
Väkeä riitti kirjaimellisesti hallin täydeltä. Välillä täytyi järjestää rundis, että kaikki mahtuivat pelaamaan.
Myös 02-Jyväskylän laukaisunopeustutkalla riitti kokeilijoita.
Kuvan poikien mukaan pöytätennis on hauska ja sopivan haastava laji. Pelailun edetessä pallo pysyi paremmin ja paremmin pöydällä.

Pöytätennisrobotti oli myös suuren kiinnostuksen kohteena, ja senhän kanssa treenatessa lyöntitekniikka hiouituu paremmaksi hetkessä. Moni osallistuja lumoutui pöytätenniksen pauloihin heti niin, että Pajulahdessa syksyllä järjestettävän Special Olympics -leirin pöytätennisporukka tulee saamaan uusia pelaajia mukaan remmiin.

Tapahtuman saama suosio tarkoittaa sitä, että erityisryhmien pöytätennis on tulossa mukaan kuvioihin kovalla vauhdilla. Jos sinun seurallasi on kiinnostusta järjestää vastaava tapahtuma ja toivottaa Special- ja Parapelaajia mukaan, ole rohkeasti yhteydessä liittoon!

Vastaa