Mestaruussarjan kierrokset 12-14, 6.4. Tampere

PT Espoo, PT 75, TuKa ja OPT-86 lopputurnaukseen

12. kierros klo 11

OPT-86 – PT Espoo 2-5
TuKa – KoKa 4-3
PT Tapiola – PT 75 2-5
HIK – TIP-70 1-5

13. kierros klo 13

TIP-70 – PT Tapiola 5-2
PT 75 – HIK 5-0
KoKa – OPT-86 0-5
PT Espoo – TuKa 5-1

14. kierros klo 16

KoKa – PT Espoo 0-5
TuKa – OPT-86 5-2
TIP-70 – PT 75 3-4
HIK – PT Tapiola 3-4

PT Espoo, PT 75, TuKa ja OPT-86 selviytyivät 27.4. Helsingissä pelattavaan lopputurnaukseen. TIP-70 säilytti suoraan sarjapaikkansa, KoKa ja HIK karsintoihin ja PT Tapiola putoaa ensi kaudeksi 1-divisioonaan.

Sarjataulukko ja tulokset

Joukkueiden kommentit

Mika Tuomola, PT 75: Runkosarja sujui lähes odotusten mukaan, ainoastaan runkosarjan voitto jäi uupumaan. Lähdetään playoffeihin parantamaan ja hakemaan Suomen mestaruus Tampereelle.

Lauri Hakaste, PT Tapiola: Runkosarja on nyt päättynyt, mutta valitettavasti epätoivottuun lopputulokseen. Joukkueemme sijoitus sarjassa oli viimeinen, minkä takia maisemat vaihtuvat ensi kaudella 1. divariin. Tapiolan tarina ei ole kuitenkaan ohi, sillä ensi vuonna skarpataan ja pyritään saamaan joukkue takaisin mestaruussarjaan. Kiitokset tästä kaudesta ja tsempit muille joukkueille jatkopeleihin.

Esa Kanasuo, KoKa: Vahvat joukkueet vastassa. Onnistumisilla oisi voinut muutama piste enemmän tulla.

Tuomas Perkkiö, OPT-86: Playoff-paikka saatiin, joten ihan tyytyväisiä ollaan. Yksi voitto kolmesta ja hyvä haasto Espoota vastaan. Kolmospaikka livahti TuKalle, mutta sillä ei hirveetä merkitystä ole. Vartti ennen otteluiden alkua Vladi otti riskin ja vaihtoi lennosta runkoa ja liimasi omat kumit uuteen runkoon, jolla tyypillä ei ollut koskaan pelannut. Tämä kannatti ja peli lähti rullaamaan.

Aleksi Räsänen, PT Espoo: Täysi pistepotti ja runkosarjan ykkössija kotiin. Runkosarjassa vain yksi pistemenetys, josta on hyvä lähteä kohti finaaleita. Täytyy olla tyytyväinen koko joukkueen suorituksiin runkosarjassa.

Jouko Manni, TuKa: Pelit sujuivat runkosarjassa odotettua paremmin. Lähdimme siitä, että mitalipeleihin pitää päästä ja näin kävi. Toisaalta emme saaneet aina parasta porukkaa kaikkiin peleihin, joten lopputulos olisi jopa voinut olla parempi. Joukkueemme on sellainen, että hyvänä päivänä se saattaa voittaa minkä joukkueen tahansa, mutta toisaalta voidaan myös hävitä kenelle tahansa. Mitalipeleihin saamme kuitenkin kaikki pelaajat ja toivomme, että silloin olisi tuo hyvä päivä, jolloin kaikki on mahdollista.

Aleksi Mustonen, TIP-70: Lähdimme haastavasta tilanteesta viikonloppuun, kun putoamisviiva oli lähellä. Leonid joutui jättämään kuumeen vuoksi turnauksen väliin. Päätimme sekoittaa pakkaa ja antaa 1-divisioonassa hyvät näytöt antaneelle Samuli Soineelle näytön paikan. Hyvin poika pelasi, voittaen kaikki pelit!  Viikonlopun tulos oli maksimaalinen, sillä vältimme karsinnat. Meillä oli täydellinen valmistautuminen peleihin ja kotiedulla saimme hyvän ottelujärjestyksen. Tähän tulokseen jokainen joukkueen jäsen otti tärkeitä voittoja, lisäksi teimme onnistuneita taktisia vaihtoja viimeiseen kaksinpeliin.

Päivitetään…

Vastaa