Pöytätennis palasi Olympiastadionille

Vanhemmat laji-ihmiset muistavat ajan, kun ”stadikalla” (ja myös uimastadionilla) pelattiin pingistä. Nyt se on taas mahdollista, sillä Stadionsäätiö on hankkinut liikuntatiloihinsa 12 uutta pöytää.

Syvällä maan alla sijaitseva liikuntahalli on todella hieno! Asiassa aktiivisesti toiminut MBF pääsi maanantaina korkkaamaan uuden tilan ja halli täyttyi mukavasti. MBF on vuokrannut tilan maanantaisin ja teki liiton kanssa erinomaista yhteistyötä tilan ja välineiden hankinnassa.

MBF:n avauskokemuksista voit lukea täältä.

Liiton näkökulmasta voi todeta, että pelipaikkoja ei ole milloinkaan liikaa.

Tilan vuokraamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Stadionin palveluasiantuntija Saija Suomiseen, puh.050 356 0276 ja sähköposti saija.suominen@stadion.fi.

Pöydät ovat ”rollereita”, eli ne siirretään paikoilleen joka kerta vuoron alkaessa. Varastohuone on vieressä, joten siirtäminen ei paljon aikaa vie.

 

11 thoughts on “Pöytätennis palasi Olympiastadionille

 1. Uskomattoman hieno uutinen! Kuten aiemmin totesin, vastaa Uimastadikan saamista pöytätennikselle joskus 1970-luvun lopussa.

  Stadikalle on myös paljon helpompi ja mukavampi tulla julkisilla kulkuneuvoilla kuin Rusalle ja erityisesti talvella. Siksikin meillä oli Starillla aikanaan siellä aina kauheasti pelaajia. Ehkä vaikuttaa vielä nykyäänkin!

  Tuolla voisi ehkä järjestää kilpailujakin. Esim. STARURPRISE?

 2. Stadikalla on kisojen järjestämiseen vielä tätäkin parempia tiloja. Toki tässäkin salissa kisat voisi mainiosti järjestää. Äänentoistoa en tosin tullut selvittäneeksi.

 3. Mahtavaa! Stadikalla tuli itsekin aloitettua laji Olavi Koivun ja Pehr Hartmanin vetämissä Stigan harjoituksissa 70-luvulla. Tila oli toki vaatimattomampi, siihen taisi mahtua juuri ja juuri 4 pöytää.

  Pelataanko tuossa tilassa muitakin lajeja? Jos saisi pingisvarauksilla täyteen, ei pöytiäkään tarvitsisi siirrellä.

  1. Tila on muussakin käytössä esim. konserttien aikana, joten ei taida onnistua. Tai jos Bruce, Coldplay tai PMMP ym haluaa pelata pingistä niin vois mennäkin…

   1. Konsertteja on vain kesäisin ja niitäkin harvakseltaan. Tarvittaessa pöydät voitaisiin siirtää sivuun tapahtumien ajaksi.

    Mutta onko seuroilla nyt maksukykyä koko viikon vuokraamiseen?

 4. Olisi hyvä tietää, mitä keskustelun osallistujat tarkoittavat sillä, että ”pingis palaa Stadikalle”. Korvaisiko Stadikan sali Rusan hallin seurojen treeni- ja ottelutilana, kokonaan tai osittain? Menetäänkö tilaa Rusalta sitä mukaa kuin sitä saadaan lisää Stadikalta? Tarkoittaako pingiksen paluu Stadikalle pingiksen lähtöä Rusalta? Vai jatkuuko seuratoiminta Rusalla aiemmassa laajuudessa samaan aikaan, kun seurat saavat lisätilaa Stadikan hallista?

  Haluan siis vain tietää, mitä aiempaan keskusteluun osallistuneet tarkoittavat. Lisäksi olisi kiva tietää, ovat he käyneet kokeilemassa pelaamista Stadikan hallissa.

 5. Tarkasti ottaen tuossa lukee, että pingis ”palasi” stadikalle. Aikanaanhan stadion on varsin keskeinen paikka helsinkiläisessä pöytätenniksessä, joten siinä mielessä puhuttiin paluusta. Ruskeasuolla pelaamiseen tämä uutinen ei ota kantaa millään tavalla.

Vastaa