Tsemppiseurojen leiripäivät

Tsemppiseurojen leiripäivät

Etelän hiihtolomien alkuun pidimme yhdessä seurojen kanssa lyhyet leirit. Maanataina oli illan pituinen pysähdys Turussa, jossa Tero Penttilä suoritti loppuun VOK 1 tason tekemällä näytön. Hienostihan se meni, joten taas uusi VOK 1 valmentaja oli saanut opinnot kasaan -onnittelut.

Tiistaina pelasimme kaksi harjoitusta Koskella ja sama kahden harjoituksen päivä oli keskiviikkona Porissa (kuva). Ensimmäinen harjoitus oli kumallakin paikkakunnalla perustekniikkaa pallolaatikkoharjoituksen muodossa. Toinen harjoitus oli sitten perinteinen pareittain.

Hiihtolomalla pidettävien seurapäivien ongelma on, että osalla muuten osallistuvista oli varattuja reissuja. Toisaalta positiivista oli kahdet harjoitukset ja yhteinen ruokailu, joka tuo aina kivan lisän.

Vastaa