Naisten Mestaruusssarja käyntiin kaudella 2024/2025

Kilpailuvaliokunta avaa naisten mestaruusssarjan sarjailmoittautumisen ensi kaudelle 2024/2025. Tavoitteena on luoda kahdeksan joukkueen mestaruussarja joka pelataan kahden pelaajan joukkueina sääntökirjan mukaisesti. Pelit pelataan ensimmäisellä kaudella yhden viikonlopun aikana kaikki kaikkia vastaan tyylisestä kahden päivän aikana. Mikäli ilmoittautuneiden joukkueiden määrä on tarpeeksi suuri niin myös naisten 1-divisioonan käynnistäminen on myös mahdollista. Otamme ilmoittautumisia vastaan 31.8.2024 saakka.

Turnauksen ajankohta on vielä selvittelyn alla, tästä tiedotetaan kesäkuun loppupuolella kun kilpailukalenterin ensimmäinen versio SM-kilpailuineen ja haettuine kansallisine kilpailuineen julkaistaan.

Ilmoittautuminen avautuu tänne: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=50844

Terveisin

Kilpailuvaliokunta

Vastaa