26.5.2024 ratinglista julkaistu

26.5.2024 päivän lista on 26.5.2024 leikkuripäivän lista.

26.5.2024 päiväyksen listaa käytetään myös niihin kilpailuihin, joiden leikkuripäiväksi on merkitty 27.5-01.06.2024 välillä oleva päiväys.

Jatkan tuota leikkurilistan käyttöä näissä julkaisuissa kauden loppuun, mutta mikään ei estä sitä, että voidaan käyttää uuden sääntömuutoksen tapaa. Eli kilpailukutsussa vain ilmoitetaan, että minkä päiväyksen listaa kyseisessä kisassa käytetään.

Nykyään pyritään aina ottamaan myös kaikki ulkomaalaiset normaalin ratinglaskun piiriin. Finlandia Junior Open on hieman hankala kisa, koska ulkomaalaisia on niin paljon. Mikäli tuntuu, että jokin ulkomaalainen on reitattu väärin, niin laita kommenttia. Myös sen voi ilmoittaa, jos joku on jäänyt normaalin rating laskennan ulkopuolelle. Sen näkee siitä, että kyseistä pelaajaa vastaan saa voitosta aina +2 pistettä ja häviöstä -2.

Vakiolinkit:
Julkaistut ratinglistat löytyvät täältä:
https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=7344

Vanhan ratingin kausiyhteenvedot löytyvät edelleen täältä:
https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=33042

Kysymykset jori.haataja@outlook.com

Vastaa