WTT Contender 27.5.-2.6.2024 Mendoza, Argentiina

”Saksan kaima” Oláhia vahvempi –
matka jatkuu Kroatiaan ja Sloveniaan

Benedek Oláh selvitti tiensä kahdella voitolla karsinnoista 32 pelaajan pääkaavioon, mutta pelit päättyivät ensimmäisen kierroksen 0-3 -tappioon maailmanlistalla sijalla 42 olevaa saksalaista Benedikt Dudaa vastaan. Ennen olympiarankingin sulkeutumista (18.6.) ovat ohjelmassa vielä Kroatian ja Slovenian WTT-kisat.

Perjantai 31.5.

R32 Benedikt DUDA GER (WR42) – Benedek OLAH FIN (WR111) 3-0 (11-6, 11-7, 11-5)

Oláhin pelit päättyivät pääkaavion ensimmäiselle kierrokselle. Argentiinasta mukaan tarttui 12 olympiarankinpistettä. Tilanne Pariisin suhteen on selvitetty alempana tässä uutisessa.

Ohjelma ja tulokset (aikaero 6 h)

Livestream 


Keskiviikko 29.5.

QR3 Benedek OLAH FIN (WR111) – KANG Dongsoo KOR (WR130) 3-0 (11-9, 12-10, 11-8)

Oláh torstaina alkavaan 32 pelaajan pääkaavioon.

”Hieman outo peli. Vastustaja ei antanut pelata minun rystyä niin paljon kuin aikaisemmin. Toisaalta oli nautinnollista pelata deffua vastaan. Myös eri kämmenvariaatiot toimivat hyvin. Kaikki lyönnit menivät suhteellisen hyvin pöytään. Itsellä oli sellainen tunne, että vastustaja ei tiedä yhtään mitä minä teen. Onnistuin ihan hyvin.”


Tiistai 28.5.

QR2 Benedek OLAH FIN (WR111) – Manush Utpalbhai SHAH IND (WR179) 3-0 (11-5, 11-5, 11-7)

”Yllättävän helppo voitto, palautukset toimivat hyvin. Kaveri pelasi paljon paremin Singapore Smashissa. Pelipaikka on korkealla vuoristossa ja halli vähän kylmä eli olosuhteet ovat vähän samanlaiset kuin Morezissa, Ranskassa. Sopii minulle.”

Oláh pelaa keskiviikkona pääsystä 32 pelaajan pääkavioon korealaista Kang Dongsoota (WR130) vastaan.


27.5.2024

Olympiapaikka edelleen omissa käsissä

Oláhilla on vielä mahdollisuudet Pariisin olympialaisiin maailmanranking kautta. Ennen Argentiinan kisaa Oláh on tällä listalla 18:s, kun ITTF:n epävirallisen tiedon mukaan listalta pääsee kisoihin 13 pelaaja.

Eroa ”kisarajaan” on noin 50 pistettä, mikä tarkoittaa karsintojen selvittämistä sekä yhtä voittoa pääkaaviossa. Kaksinpelien lopullinen pelaajamäärä riippuu sekanelinpeliin osallistujista. Ranking sulkeutuu 18.6. ja ennen sitä ovat ohjelmassa vielä Kroatian Contender ja Slovenian Star Contender WTT-kisat. Olympiapaikka on siis edelleen omissa käsissä, mutta hyviä sijoituksia ja lisäpisteitä tarvitaan.

Olympiaranking (päivittyy tiistaisin)

Epävirallinen tilanne 28.5. (kahdeksan parasta sijoitusta 12 kuukauden aikana)

*in = maanosapaikka rankingin perusteella

WTT-kisojen pistetaulukko

 

Vastaa