9.6.2024 ratinglista julkaistu

9.6.2024 päivän lista on 9.6.2024 leikkuripäivän lista.

9.6.2024 päiväyksen listaa käytetään myös niihin kilpailuihin, joiden leikkuripäiväksi on merkitty 10.6-15.06.2024 välillä oleva päiväys.

Jatkan tuota leikkurilistan käyttöä näissä julkaisuissa kauden loppuun, mutta mikään ei estä sitä, että voidaan käyttää uuden sääntömuutoksen tapaa. Eli kilpailukutsussa vain ilmoitetaan, että minkä päiväyksen listaa kyseisessä kisassa käytetään.

Kosken Kesäkisassa pelattiin ainakin minun muistini mukaan ekan kerran 64 pelaajan Eesti-kaaviolla ja sen myötä paljastui kuinka ratingsofta luki parista kohtaa ottelijat väärin eli haki otteluparit, joiden välillä peliä ei pelattu. Joten tällä kertaa on normaaliakin tärkeämpää, että pelaajat tarkistavat ottelujensa olevan oikein.

Vakiolinkit:
Julkaistut ratinglistat löytyvät täältä:
https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=7344

Vanhan ratingin kausiyhteenvedot löytyvät edelleen täältä:
https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=33042

Kysymykset jori.haataja@outlook.com

Vastaa