PT Espoon kevätkisat – Aikataulu ja infoa

Kilpailuihin on osallistumassa lähes 170 pelaajaa yli 30 eri seurasta. Kiitos kaikille ilmoittautuneille ja tervetuloa kilpailuihin! Alla olevassa tiedostossa kevätkisojemme aikataulu. Aikataulu on muuten sama kuin kilpailukutsussa ilmoitettu, mutta lauantain rating max. 1200 -luokka pelataan kahdessa osassa:

Rating max 1200 pelataan kahdessa tasoryhmässä. Ensimmäinen tasoryhmä pelataan alkuperäisen aikataulun mukaisesti noin klo 13:30 alkaen ja siinä ovat mukana pelaajat: Tran Daniel, Salmi Timo, Kainulainen Pertti, Rahikainen Joni, Granfelt Tina, Nieminen Antti, Sorvala Daniel, Heikkilä Eelis, Hyytiäinen Leevi, Savolainen Jorma, Santalahti Jere ja Kuuri-Riutta Konsta.

Toinen tasoryhmä pelataan noin klo 16:30 alkaen ja siinä ovat mukana pelaajat: Farin Sakari, Naves Rauno, Sinishin Sofia, Jokitulppo Raimo, Haukka Petri, Lipasti Jouko, Heikkilä Aleksi, Yang Yixin, Keinänen Oskar, Ylinen Matias, Seiriö Valtteri, Engberg Elim ja Westerlund Samuel

Lisäksi tiedoksi, että suuren osallistujamäärän vuoksi lauantain M-1800 ja M-1600 –luokat pelataan kolmen pelaajan pooleissa, joista voittajat jatkavat jatkocupiin. Näiden luokkien osallistumismaksua pudotamme tämän johdosta 12 eurosta 10 euroon.

Ilmoitathan mahdollisesta poisjäännistä sähköpostitse osoitteeseen info@ptespoo.net tai puh. 0500 449 792.

Linkki tiedostoon: PT Espoon kevätkisojen infoa ja aikataulu.pdf

One thought on “PT Espoon kevätkisat – Aikataulu ja infoa

Vastaa