GP-finaalit (MK, M17 ja M14) – Kilpailutulokset

Linkissä tarkemmat tulokset lauantaina ja sunnuntaina pelatuista GP-finaaleista. Miehissä PT Espoon Jani Jormanainen voitti, päivän yllättäjä KoKan Veikka Flemming oli toinen ja kolmanneksi sijoittui PT Espoon Mika Räsänen. Alkulohkossa Flemming vielä voitti Jormanaisen, mutta finaalissa osat vaihtuivat ja tuloksena tiukka 3-2 voitto Janille. 14-vuotiaissa voittajaksi pelasi KoKan Sam Khosravi, joka voitti ratkaisevassa ottelussa PT Espoon Aleksi Räsänen viidennessä erässä. Kolmas oli TIP-70:n Joonas Kylliö.

Sunnuntaina pelattiin 17-vuotiaiden GP-finaali. Voittajaksi selviytyi PT Espoon Arttu Pihkala ilman erätappioita. Toinen ja kolmas sija menivät myös PT Espoolle; toinen oli Matias Ojala ja kolmas Veeti Valasti.

Linkki tiedostoon: GP-Finaalit.xls

Vastaa