Juniori-SM: Kosken Kaiku 13-vuotiaiden kotimestari, PT Espoo paras 15-vuotiaissa

15-vuotiaiden poikien joukkuekisan loppuottelussa kohtasivat samat joukkueet kuin kahta vuotta nuoremmassa luokassa, eli suoraan semifinaaleihin sijoitetut PT Espoo ja isäntäseura KoKa. Välierävastustajiksi kiipesivät poolivoittajat Por-83 ja OPT-86. Porilaiset hävisivät Espoon Arttu Pihkalalle, Aleksi Räsäselle ja Sam Lille 0-3 ja oululaiset Alex Naumille, Sam Khosraville ja Esa Kanasuolle 1-3. Kavennuksen iski Khosravin kukistanut Juhana Tuuttila.

Loppuottelussa Kaiun Naumi voitti molemmat pelinsä, mutta kun Pihkala, Räsänen ja Li ottivat voiton mieheen, oli Espoo mestari lukemin 3-2. Viimeisessä pelissä kohtasivat 11-vuotiaat Aleksi ja Sam. Nyt oli Aleksin vuoro, kun aiemmin päivällä Sam oli ollut parempi 13-vuotiaiden loppuottelussa.

Sijoista 5-6 pelattaessa TIP-70 löi Turun Pyrkivän ja sijoista 7-8 MBF voitti Ylivieskan. Oulun kakkosjoukkue oli kisan 9.

 

Alle 13-vuotiaiden joukkuekisa meni lopulta aivan ennakkolaskelmien mukaisesti. Alkulohkojen voittajat olivat TIP-70 ja Por-83, mutta välierässä ennakkosuosikit pitivät. Koski löi porilaiset 3-1 ja Espoo Tikkurilan peräti 3-0. Hienoisia yllätyksiä olivat Espoon Sam Lin voitto Joonas Kylliöstä ja Porin Aleksi Laineen voitto Matias Vesalaisesta. Kosken ja Porin kamppailussa ratkaisevan voiton otti Rasmus Vesalainen, joka kukisti Konsta Kuuri-Riutan.

Loppuottelussa tiedettiin jo etukäteen, että Kaiun Sam Khosravi ottaa pelipäälle sattuessaan kaksi voittoa. Niin hän tekikin, vaikka oli aika lailla vaikeuksissa hyvin taistelleen Sam Lin kanssa. Matias Vesalainen toi kolmannen voiton voittamalla Joni Rahikaisen 3-0, joten isäntäseura Kosken Kaiku juhli mestaruutta 3-1 lukemin. Espoolaisten kavennuksesta vastasi Rasmus Vesalaisen lyönyt Aleksi Räsänen.

Kisassa pelattiin myös sijoista 5-8. Ottelussa viidennestä sijasta MBF löi Turun Pyrkivän 3-1 ja ottelussa seitsemännestä sijasta OPT-86 voitti kisadebytantti Ylivieskan 3-0.

Tarkat tulokset löytyvät liiton sivuilta. Tänään pelataan vielä 15-vuotiaiden poikien joukkuekilpailu, jonka loppuottelu käynnistyy klo 19.

One thought on “Juniori-SM: Kosken Kaiku 13-vuotiaiden kotimestari, PT Espoo paras 15-vuotiaissa

Vastaa