Tsemppiä Ylivieskassa

Tsemppiseuraleiri Ylivieskassa 8.-9.4.2017

Tsemppiseurojen leirikierroksessa vuorossa oli YPTS. Osallistujat olivat:

YPTSiläiset:

Ilmari Kukko, Jami Kokkola, Elia Viljamaa, Andreas Viljamaa, Miika Toivonen, Lauri Salonsaari, Konsta Kananen, Otto Kallio, Joonatan Paananen, Alisa Korva

Opt-86:laiset

Matias Mikkonen, Juho Näppä

Ohjelmassa oli kumpanakin päivänä junioreille kaksi harjoitusta. Ensimmäinen harjoitus keskittyi pallolaatikkoharjoitteluun ja toinen harjoituskerta oli perinteisesti parin kanssa. Lisäksi jokaiseen harjoituskertaan lisättiin myös fyssatreeniä.  Lauantaina oli junioriharjoitusten perään vielä seuran aikuispelaajille harjoitukset.

Harmi, että Pöytätennisliitto ei jaa tällä hetkellä vuosittaista valmentajapalkintoa, sillä Pekka Korvan johdolla tämä YPTS:n ryhmä olisi vahva ehdokas pokkaamaan palkinnon. Vuoden pyörinyt seura on saanut aikaiseksi vakuuttavaa jälkeä. Mukana on useampi pelaaja ja osaamistakin löytyy. Koko toimintaa leimaa positiivinen tekemisen meininki. Kaikki ovat selvästi seurassa tärkeitä ja huomattuja henkilöitä.

Taneli Keinonen

Vastaa