Liiton leirit

 

Kuluvan kauden aikana liitto on pyrkinyt järjestämään leirejä junioripelaajille n. kerran kuukaudessa ja tapahtumilla näyttää olevan lisääntyvässä määrin kysyntää.

Viime viikonloppuna Ruskeasuolla ja Tuulimäessä järjestetyllä leirillä oli mukana yhteensä yli kolmekymmentä pelaajaa. Hieman normaalia suurempi osallistujamäärä oli mahdollista hoitaa ilman suurempia erityisjärjestelyitä, koska osa pelaajista ei ollut mukana kaikissa harjoituksissa erilaisten päällekkäisyyksien vuoksi.

Lauantaina Tuulimäen pöydät riittivät pelaajille vielä hyvin, kun osa pelaajista oli samaan aikaan divari- ja mestaruussarjakarsinnoissa. Sunnuntaina Ruskeasuolla jouduttiin kuitenkin kasvattamaan normaalia pöytämäärää kahdella, jotta kaikki 28 pelaajaa mahtuivat samaan aikaan harjoittelemaan. Normaalia tiiviimpi pöytäjärjestely ei pelaajia häirinnyt, vaan kaikki osallistujat keskittyivät harjoittelemiseen hyvin. Muutaman juniori-iän ohittaneen pelaajan osallistuminen treeneihin viikonlopun aikana toi myös oman hyvän lisän harjoitteluun.

Leirin vetovastuu oli päävalmentaja Bergkvistin harteilla. Lisäksi mukana auttamassa ja treenikuvioita suomentamassa oli Mika Räsänen, sekä liiton entinen valmentaja Johan Kratz, jolla pallolaatikon vetäminen on edelleen hyvin hallussa.   

Liiton leirejä tullaan järjestämään vielä muutamia ennen heinäkuussa koittavaa lomakautta. Toukokuun puolessa välissä järjestetään leiri mikäli kiinnostusta pelaajien ja taustajoukkojen suunnalta löytyy, kesäkuun alussa järjestetään koulun päättymisen jälkeen leiri Ruskeasuolla ja Kosken kesäleiri on vuorossa 12-16.6.

Koskelle on jo ilmoittautunut yli 50 pelaajaa, joka aiheuttaa järjestelyihin pieniä muutoksia aikaisempaan verrattuna. Leirillä pelaajat tullaan jakamaan kolmeen ryhmään ja treenejä rytmitetään ryhmien kesken, jotta Kosken pöytäkapasiteetti saadaan riittämään järkevästi.

Vastaa